30 / 04 / 2024

banyoya sauna yaptırma

banyoya sauna yaptırma

Rusya'da bir kişi aldığı 3 adet hortum ve kettle (su ısıtıcısı) yardımıyla banyosunu sauna haline getirdi. Kettle'a ve hortumlara toplamda 40 lira ödeyen Rus adam kurduğu düzenek sayesinde kendi evinde sauna keyfi yaşıyor.

İzmir’deki kentsel dönüşümde flaş gelişme! Tüm yetki belediyeye verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir'deki inşaat yapma ve yaptırma yetkisini de belediyeye devretti. İşte detaylar...

Araç muayenede yeni dönem başlıyor! Her ay yüzde 0,75 ödenecek!

Araç muayene yaptırma süresini 12 Mart 2023 itibarıyla geçirmiş vatandaşlar 30 Eylül 2023'e kadar muayenelerini yaptırmaları halinde her ay için hesaplanacak yüzde 5 fazla yerine aylık yüzde 0,75 olarak hesaplanacak tutarı ödeyecek.

DASK yaptıracaklar aman bu detaylara dikkat! DASK yaptırma oranında artış oldu mu?

DASK son dönemde gündeme olan konulardan biri. DASK yaptıracak vatandaşlar için bazı bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar!

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Yüzde 280 artış! Kasko yaptırmayanlara duyurulur! İşte kasko fiyat düşürme yolları!

Otomobili olanlar ve daha kasko yaptırmamış olanlar, uygun fiyata kasko yaptırma hayali kuruyor. Peki kasko düşürme yolları var mı, varsa neler? İşte detaylar!

Araç muayene ücretleri dudak uçuklatıyor

Türkiye’de trafiğe kayıtlı 26 milyon araç için muayene yaptırma zorunluluğu bulunurken araç muayene ücretleri ise resmen aldı başını gitti. Bununla birlikte zorunlu trafik sigortaları ve kasko ücretleri de son zamlarla birlikte ateş pahası oldu.

Konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor?

Türkiye genelinde ortalama konut sigortası yaptırma oranı yüzde 25 olarak belirlendi. DASK yaptırmanın ortalama maliyeti 165 TL olurken, konut sigortasının ise 250-300 TL oldu. Peki konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor? İşte detaylar...

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

18 yılda 910 milyar TL'lik ulaştırma ve altyapı yatırımı yaptık!

İNTES'in konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 18 yılda ulaştırma ve altyapıya 910 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirtti ve önümüzdeki dönemde yatırımlarda karayolu ile demiryolunun payının eşitleneceğini söyledi.

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020 yılında cam balkon ve sineklik yaptırma talepleri rekor kırarken şömine ve barbekü yapım taleplerinde yüzde 140’lık artış olduğu gözlemlendi.

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da bazı alanlarda verilen imar yetkisi 1 yıl uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da depremden sonra verilen, bazı alanlarda imar planları ile her türlü arazi ve arsa düzenlemeleri yapma, yaptırma ve onaylama yetkisi 1 sene uzatıldı.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

banyoya sauna yaptırma Haberi

banyoya sauna yaptırma


Rusya'da bir kişi aldığı 3 adet hortum ve kettle (su ısıtıcısı) yardımıyla banyosunu sauna haline getirdi. Kettle'a ve hortumlara toplamda 40 lira ödeyen Rus adam kurduğu düzenek sayesinde kendi evinde sauna keyfi...