30 / 04 / 2024

Banyoyu saunaya çevirme

Banyoyu saunaya çevirme

Rusya'da bir kişi aldığı 3 adet hortum ve kettle (su ısıtıcısı) yardımıyla banyosunu sauna haline getirdi. Kettle'a ve hortumlara toplamda 40 lira ödeyen Rus adam kurduğu düzenek sayesinde kendi evinde sauna keyfi yaşıyor.

Analistlerin yorumları olumlu: Bitcoin (BTC), kritik direnci desteğe çevirme hazırlığında!

Kripto para analistleri paylaştıkları bir X gönderisinde Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki 24 saat içinde 26,228 doların üzerine çıkabileceğini belirtti. Bu hedefin tutması halinde yeni beklentinin 27,400 dolar olacağı vurgulandı.

Bu yöntemlerle evinizi saunaya çevirin! Uzmanların sır gibi sakladığı o yöntem ortaya çıktı!

Hava sıcaklıkları artık mevsim normallerinin üzerinde yer almaya başladı. Hal böyle olunca bu durum doğalgaz faturalarına yansıyor. Peki doğalgaz faturasını düşürüp evleri ısıtmak mümkün mü? İşte detaylar!

Ortak arsa tapusu müstakil tapuya çevrilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '500 metrekare arsa üzerinde, 2 adet villadan bir tanesini satın aldım. Arsa komşumla ortak. Hukuki olarak ileride bir sorun olabilir mi? Müstakil tapuya çevirme imkanımız var mı?' sorusunu yanıtladı.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Konut alırken banyoyu değil kalitesini sorgulayın!

Konut satın alacak vatandaşlara önerilerde bulunan Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada konut alacak ya da kiralayacak vatandaşların binanın yapı ile malzeme kalitesini sorgulaması lazım dedi.

Promex Turizm Organizasyon Hizmetleri Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promex Turizm Organizasyon Hizmetleri Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çevirme ve Necati Keleş ortaklığında kuruldu. 

TL'ye dönüş kuru belli oldu!

Sözleşmeleri TL'ye çevirme esaslarına yönelik tebliğ Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlandı.  Artık kira, satış, danışmanlık vb sözleşmeler TL ile yapılacak.  İşte TL ile sözleşme dönemi detayları... 

Gayrimenkulde Türk Lirası ile sözleşme dönemi resmen başladı!

Sözleşmeleri Türk Lirası'na çevirme esaslarına yönelik tebliğ yürürlüğe girdi. Sözleşmeler TL'ye çevrilirken 2 Ocak 2018 tarihli kur dikkate alınacak.

İmar barışında evi dükkana çevirme!

Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. İmar barışında evi dükkana çevirme için bu belge veriliyor mu?

Ordu Gölköy'e kültür merkezi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy'e kütüphaneye, kafeden saunaya kadar birçok birimin bulunduğu kültür merkezi inşa edecek. Proje 2 dönümlük arsa üzerinde yapılacak.

AVM kiraları yerli paraya geçiyor!

Artaş İnşaat, alışveriş merkezlerinde kiraları Türk Lirası'na çevirdi. Bu kapsamda firma, ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM'lerindeki kirayı TL'ye çevirme kararı aldı.

2017: Bankaların kar ve faizden feda yılı!

Başkent’teki finans zirvesinde bankacılığın röntgeni çekildi. Hükümetin ‘2017’yi üretim ve yatırım yılına çevirme’ hedefine bankalar da eşlik edecek. Ekonomi yönetimi de, bankacıların taleplerini dinledi, yeni adımları değerlendirecek.

Antalya Kaş Çevre Düzeni Planı durduruldu!

Kaş’ı yapılaşmaya açacak yeni Çevre Düzeni Planı Antalya 4. İdare Mahkemesi’nin aldığı kararla iptal edildi. Şimdi Kaş’ın rotasını sürdürülebilir turizme çevirme zamanı.

Banyoyu saunaya çevirme Haberi

Banyoyu saunaya çevirme


Rusya'da bir kişi aldığı 3 adet hortum ve kettle (su ısıtıcısı) yardımıyla banyosunu sauna haline getirdi. Kettle'a ve hortumlara toplamda 40 lira ödeyen Rus adam kurduğu düzenek sayesinde kendi evinde sauna keyfi...