26 / 05 / 2024

Barcelona Messi duvarı

Barcelona Messi duvarı

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi. Messi duvarının inşası iki gün sürdü. İşte detaylar...

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Messi İbiza'dan 5 milyon dolara malikane aldı!

Barcelona'nın efsane futbolcusu Lionel Messi İbiza'dan 5 milyon dolara malikane satın aldı.

Lionel Messi, Paris'ten 8.3 milyon euroya villa aldı!

Barcelona’nın Arjantinli yıldız futbolcusu Messi, Fransa’nın başkenti Paris’te 8.3 milyon euroya villa satın aldı. 350 metrekarelik villada 6 oda, 45 metrekarelik teras ve spor salonunun yanı sıra özel bir sinema bile var.

Lionel Messi'nin Barcelona'daki 7 milyon euroluk evi!

Lionel Messi'nin yukarıdan bakıldığında bir futbol topunu andıran evin tasarımını ünlü İspanyol mimar Luis de Garrido yaptı. Büyük bölümü ahşap olan evin tahmini maliyeti 7 milyon euro.

Karşıyaka'ya 136 metrelik istinat duvarı yapıldı!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, 2015’in ilk ayında heyelan ve çökme riski taşıyan bazı bölgelere toplamda 136 metrelik istinat duvarı yapıldı...

Kocaeli'de istinat duvarı çöktü!

Kozluk Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir apartmanın girişinde bulunan istinat duvarı çöktü. Apartman girişi çöken duvar nedeniyle kapanınca evde mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtardı.

Yanı başımızdaki büyük tehlike: İstinat duvarı

Son günlerde artan yağış miktarına bağlı olarak yurdun dört bir köşesinden "istinat duvarı yıkıldı" şeklinde haberler gelmekte. Can kaybı yaşanmaması büyük şans ancak tehlike sürüyor!

Trabzon'da istinat duvarı evin üstüne çöktü!

Trabzon’da kar yağışının etkisiyle yıkılan istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. 4 katlı binanın arka kısmındaki odalarında şans eseri hiç kimsenin olmaması olası faciayı önledi.

Mamak Belediyesi'nden çöken istinat duvarına tedbir!

Ankara Mamak Belediyesi, önceki gün yağan kardan dolayı bir istinat duvarında yaşanan çökme nedeniyle bölgede tedbirler aldı...

Recep Altepe: Yeni stadın açılışına Barcelona gelecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa Haber Gazetesini ziyaret etti. Bursa'ya yapılacak projeler ve stat hakkında önemli açıklamalarda bulunan Altepe, yeni stadyumun açılışına Barcelona'nın geleceğini söyledi.

Karamürsel'de istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Karamürsel Kayacık Mahallesi’nde D-130 karayoluna bakan istinat duvarı, kayan toprakla birlikte yıkıldı. Toprak ve taş parçalarının karayoluna inmemesi olası bir faciayı da önlemiş oldu.

Barcelona Messi duvarı Haberi

Barcelona Messi duvarı

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi.

Messi için duvar inşa ettiler

 

Ülkesinde Maradona'dan sonra en büyük futbol idolü olarak kabul edilen ve gençler tarafından örnek alınan Messi için yapılan duvar büyük beğeni topladı. Yaklaşık 25 metre genişliğinde ve 12 metre yüksekliğindeki duvarın yapımı sadece 2 gün sürdü. Messi'nin siluetinin bulunduğu duvarda, Barcelona'nın renklerine de yer verildi.

Messi için yapılan en büyük eser


Yıldız futbolcuyu onurlandırmak için Boca'ya yakın bir mahallede yapılan bu renkli ve görkemli duvar bir futbolcu için şu ana kadar yapılmış en büyük eser olarak da kayıtlara...