30 / 04 / 2024

barçın spor istanbul 6. mağaza açılış

barçın spor istanbul 6. mağaza açılış

SPOR perakende sektörünün İzmirli markası Barçın Spor, İstanbul Buyaka AVM'de 700 m2'lik mağazasıyla faaliyete geçirdi.Barçın Spor zincirinin İstanbul'da 6. mağazası oldu.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

10 ili etkileyen depremlerin ardından imar barışı konusu yeniden tartışmaya açıldı. İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

Altını, doları, eurosu olanlar buraya! Yeni Varlık Barışı’nın detayları belli oldu! Vergi oranı sıfır olacak

Yurtdışında olan para, altın ve döviz gibi varlıkların Türkiye’ye getirilmesi ile ilgili yeni Varlık Barışı düzenlemesi ile ilgili detaylar belli oldu. Getirilen varlıklar bir yıl bankada tutulur ise eğer vergi oranı sıfır olacak. İşte detaylar...

Nike kadın spor ayakkabısı A101'de satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları fiyat listesi!

A101 Nike kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Nike markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Nike markalı kadın spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

İmar barışını 1 günle kaçıran vatandaşlar itiraz ediyor!

İmar Hukuku uzmanı Av. Gökhan Bilgin, imar barışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, süre sınırının Anayasa’nın eşitlik ilkesine aykırı olduğunu ve 1 gün ile bir tarafta binlerce kişi ağır cezalarla karşı karşıya kalırken diğer tarafta 1 gün ile adeta ödüllendirildiğini belirtiyor…

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü!

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

İmar barışı mağdurlarının sorunları çözüm bekliyor!

Hakimiyet gazetesi yazarı Ahmet Özer bugünkü yazısında imar barışını kaleme aldı. İşte Özer'in o yazısı...

İmar Barışı’nı suistimale af yok!

Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, İmar Barışı’nı suistimal edenleri affetmiyor. Bodrum ve Muğla genelinde 6 bin binanın yapı kayıt belgesi iptal edildi, 846 yapı için yıkım kararı alındı.

MHP'li Semih Yalçın'dan Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "MHP'nin temel beklentisi, Kanal İstanbul iç suyolunun, Boğazların hükümranlık haklarını Türkiye'ye veren, bölgede ve Karadeniz'de barışın sürmesine katkıda bulunan Montrö Sözleşmesi'ne halel getirmeyecek surette düzenlenmesidir" dedi...

barçın spor istanbul 6. mağaza açılış Haberi

barçın spor istanbul 6. mağaza açılış

SPOR perakende sektörünün İzmirli markası Barçın Spor, İstanbul Buyaka AVM'de 700 m2'lik mağazasıyla faaliyete geçirdi. Adidas,Nüce, Puma, Reebok, Converse, Tiger, Asics, Nevv, Blance, Sketchers, Speedo, Arena, Head gibi dünyaca ünlü spor giyim markalarının en yeni ürünlerinin yer aldığı mağaza. Barçın Spor zincirinin İstanbul'da 6. mağazası oldu. Uzun süren mimari çalışmalar sonucunda sadece Türkiyede değil dünyada da büyük beğeni kazanan yeni bir konsept hazırladıklarını belitten Genel Müdür Celal Kaya, "Türkiye'de spor perakendeciliğinin çıtasını oldukça yukarı ya taşıdık. Uluslararası perakende otoriteleri tarafından ödüle aday gösterilen bu projeyi Mimar Yalın Tan ve ekibiyle hazırladık. Amacımız en keyifli ortamda spor giyim tutkunlarının alışveriş yapmasını sağlamak" diye konuştu.


Hürriyet...