30 / 04 / 2024

barçın trump towers

barçın trump towers

Spor perakende sektörünün İzmirli güçlü markası Barçınspor 33. Şubesini İstanbul Şişli-Mecidiyeköy bölgesindeki 43 bin metrekarelik Trump Towers AVM'de açtı. İstanbul'da Barçın'ın üç şubesinin daha bulunduğu bildirildi...

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

10 ili etkileyen depremlerin ardından imar barışı konusu yeniden tartışmaya açıldı. İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

İmar Barışı’nı suistimale af yok!

Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, İmar Barışı’nı suistimal edenleri affetmiyor. Bodrum ve Muğla genelinde 6 bin binanın yapı kayıt belgesi iptal edildi, 846 yapı için yıkım kararı alındı.

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

Donald Trump photoshopla Trump Towers'ı Grönland'ın ortasına koydu!

Donald Trump photoshopla Gröland'ın ortasına Trump Towers'ı kondurdu. Twitter hesabında paylaşım yapan Trump, "Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

İmar barışının sağlayacağı 4 önemli fayda!

İmar barışı ile imar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılara verilecek yapı kayıt belgesiyle birlikte vatandaşların imar sorunlarının çözülmesi hedefleniyor. Peki, imar barışının sağlayacağı faydalar neler?

Atilla Ödünç: İmar barışının ekonomiye katkısı büyük!

İmar barışı uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan TBMM Dışişleri Komisyon Üyesi ve Türkiye & Zambiya Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç, ''İmar barışının ekonomiye katkısı büyük'' diye konuştu.

İmar barışını 15 Haziran'a kadar uzattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, " İmar barışıyla devletimiz ile vatandaşlarımız arasında ihtilaf konusu olan, idareyi de yargıyı da uzun yıllar meşgul eden sorunlara köklü bir çözüm getirdik ve imar barışını 15 Haziran'a kadar da uzattık" dedi...

Adıyaman'da imar barışının 3 ay uzatılması talebi!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir araya gelen iş adamları, muhtar ve sivil toplum kuruluş temsilcileri imar barışının yeni yılda 3 ay uzatılmasını istediklerini söylediler.

Deniz Barçın, Mistral GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Novart Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Deniz Barçın yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan yönetim kurulu üyeliğine Deniz Barçın atandı...

Büyükçekmece'de imar barışını suistimal eden yapılar yıkıldı!

Büyükçekmece'de imar barışını suistimal eden yapılar tek tek yıkıldı. Büyükçekmece ilçesi Eskice köyünde belirlenen 18 kaçak yapının yıkımı gerçekleşti.

İmar barışının püf noktaları!

Tapusuz konut ve işyerinin imar sorununu ortadan kaldırmak amacıyla hazırlanan imar barışı için başvurular 31 Aralık itibariyle sona eriyor. İşte imar barışının püf noktaları...

barçın trump towers Haberi

barçın trump towers
Spor perakende sektörünün İzmirli güçlü markası Barçınspor 33. Şubesini İstanbul Şişli-Mecidiyeköy bölgesindeki Trump Towers AVM'de açtı. 43 bin metrekarelik alışveriş merkezinde Adidas, Nike, Reebok, Converse, New Blance, Asics, Speedo, Arena gibi markaların en yeni kolleksiyonları tüketicilere sunulacak.  İstanbul'da Barçın'ın üç şubesinin bulunduğu bildirildi.


Milliyet...