15 / 05 / 2024

Barış Ardunç arsa yatırımı

Barış Ardunç arsa yatırımı

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti Çeşme'de yatırım yaptı. çift, 5 dönümlük arsa için 1.5 milyon lira ödedi.

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Arsa sorunu çözülürse, barınma krizi biter! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Türkiye ‘de konut sorunu için yapılabileceklerin başında arsa sorununun çözüme kavuşturulması ve diğer yardımcı önlemlerin yer aldığına dikkat çekti. 

İstanbul'da arsalar öğrencilerin barınma ihtiyacı için değerlendirilecek!

İstanbul'daki devlet üniversitelerinin rektörleriyle öğrencilerin barınma ihtiyacının giderilmesi için arsa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İmar barışı arsa payı hesaplama 2021!

Tapuda arsa paylarının yasalarda belirtildiği gibi dağıtılması gerekiyor. Arsa tapusu payının hesaplaması ileride yaşanacak sorunları engelliyor. İşte imar barışı arsa payı hesaplama 2021...

Faizler düşünce köpekler için arsa alıp barınak yaptırdı!

Konut kredisindeki düşük faizleri fırsata çeviren öğretmen Nimet Çomak, çektiği krediyle Kemalpaşa’da arsa satın aldı. Öğretmen Çomak, 2 arkadaşıyla beraber aldığı arsaya köpekler için barınak yaptı

Arsa yatırımı ile ilgili tüm merak edilenler!

Ev Garanti Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Barış Soydan Emlakkulisi.com okurları için arsa yatırımı üzerine bir yazı kaleme aldı. İşte Soydan'ın o yazısı....

İmar barışında 2019 arsa rayiç bedelleri esas alınacak!

Uzatılan imar barışı başvurularında 2019 tarifesi belli oldu. Buna göre arsa rayiç bedellerinde 2019 yılı dikkate alınarak hesaplanacak.

Gupse Özay ve Barış Arduç Çeşme'den arsa aldı!

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti Çeşme'de yatırım yaptı. çift, 5 dönümlük arsa için 1.5 milyon lira ödedi.

İmar barışında hazineye ait arsa üzerindeki yapıların durumu!

Hazineye ve belediyeye ait taşınmazlar üzerindeki yapılar için imar barışına başvurulabilir mi? İmar barışında hazineye ait arsa üzerindeki yapıların durumu nedir?

Barış Dumankaya: Konut fiyatları artacak elinizi çabuk tutun!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya ile sektörün içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Konut fiyatları artacak tabi ki ellerini çabuk tutmalı. Arsa fiyatları başta İstanbul'da olmak üzere mutlaka artacak...

Barış Evler 2'de fiyatlar 65 bin TL'den başlıyor!

Tamamı 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlardan oluşan Barış Evler 2 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya İline bağlı Meram Belediyesi 2 adet arsa satacak

Barış Ardunç arsa yatırımı Haberi

Barış Ardunç arsa yatırımı

Uzun süredir birlikte olan Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin zaman zaman magazin gündemine ayrıldıkları yönünde haberler yansıyor. Bu haberlerin doğru olmadığı konusunda açıklamalarda bulunan çift, kameraların karşısına el ele çıkamaya devam ediyor. 

Magazin çiftin birlikteliği üzerine eleştiriler devam ederken, ikili gelecekleri için yatırım yapmaya başladı. Oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç çifti Çeşme'de milyonluk yatırıma imza attı. Çift, 5 dönümlük arsa satın aldı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, sevgililer üzüm bağları yakınında 5 dönümlük arsa için 1.5 milyon lira ödedi.