09 / 05 / 2024

barış bal

barış bal

Üretir Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Bal tarafından 200 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Ümraniye'de kuruldu.

Trabzon Arsin'de balıkçı barınakları yıkıldı!

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Mübar İnşaat Metal Elektrik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Mübar İnşaat Metal Elektrik Gıda Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Münevver Bal tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun Çanakkale'de balıkçı barınağı mı var?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale'de balıkçı barınağınız mı var sizin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Bostancı'da 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Bostancı'daki balıkçı barınağı 10 yıllığına kiraya veriliyor...

Topkapı Emlak Müdürlüğü'nden 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yasası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Topkapı Emlak Müdürlüğü, Yeşilköy'deki balıkçı barınağını kiralıyor...

Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Güzelce Balıkçı Barınağına İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Askı Tutanağı yayınlandı...

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin dolgu amaçlı imar planı askıda!

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin Dolgu Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Balıkesir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası işbirliğiyle imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Balıkesir'de imar barışı anlatıldı!

Balıkesir'in Kepsut İlçesinde mahalle muhtarlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kepsut Belediyesi tarafında 'İmar Barışı' yasası anlatıldı. 

İmar barışıyla bütçeye 70 milyar lira kazandırılacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, mayıs ayı merkezi yönetim bütçesinin fazla vereceğini belirterek, "Ekonomideki canlılık, eski ve yeni yapılandırma kanunları ve imar barışı uygulamasıyla yıl sonuna kadar bütçeye 70 milyar lira civarında ilave gelir gelecek." diye açıklama yaptı. 

Sarıyer Balıkçı Barınağı için imar planı askıya çıktı!

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nin Kısırkaya Mahallesi'nde yapılması planlanan Balıkçı Barınağı için imar planı bugün askıya çıkarıldı..

barış bal Haberi

barış bal

Üretir Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Bal tarafından 200 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Ümraniye'de kuruldu. 


Üretir Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...