27 / 04 / 2024

Barışkent grup projeleri

Barışkent grup projeleri

Barışkent & BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın “İncek, Beytepe, Bilkent, Mamak, Macun, Yaşamkent gibi projelerin yükseldiği semtler, kentin kimliğini değiştirecek" Ankara, 2016'da farklı bir kimliğe bürünecek dedi...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ Ankara projelerinde son dakika! O ilçelere 2 bin 109 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başkent Ankara projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ Ankara projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kent Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Matbaa ve Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 210 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tınmazlar tarafından kuruldu.

Saklıkent'te imar barışı fırsatçılığı!

Antalya’nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar bölgenin en güzel noktalarında kaçak yapılar inşa ediyor.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Taşkent'te kurulacak turizm bölgesi Demir Grup'a emanet!

Özbekistan' Taşkent'te bulunan Çarsu Oteli ile çevresindeki araziyi kapsayan turizm bölgesi Demir Grup tarafından değerlendirilecek.

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli Ensar Kaya tarafından kuruldu.

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Yapıkent Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıkent Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İkram Erez tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

Besa Grup Kent İncek'de çalışmalar sürüyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "Ankara'da herkesin lüks konuta ulaşabilmesinin önünü açtığımız 850 konutluk Kent İncek projemizle, İncek'te konforlu yaşamı bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

BESA Grup'tan Ankara'ya Kent İncek projesi!

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdigi projelerle kaliteli yasama imza atan BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

Barışkent grup projeleri Haberi

Barışkent grup projeleri


Barışkent & BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın “İncek, Beytepe, Bilkent, Mamak, Macun, Yaşamkent gibi projelerin yükseldiği semtler, kentin kimliğini değiştirecek".


"Barışkent & BA Grup olarak kentin sıkışıklıktan kurtulması, nefes alan, alt yapı sorunu yaşamayan bölgeler kurulması için yoğun bir çalışma içindeyiz"


Son bir kaç yıl içinde birbirinden başarılı proje konut ve iş merkezlerinin yükselmeye başladığı Başkent'te 2 yıl içinde onlarca projenin tamamlanması bekleniyor. Bu yapılar 2016 yılında Başkent'in farklı bir silüet ve kimlik kazanacağını gösteriyor.


Ankara'nın köklü inşaat firmaları, bir süre önce ürettikleri ve İstanbul'u aratmayacak çok sayıda projeyle yarışırken, bu yıl yarışa yurt genelindeki projeleri ile ses getiren firmalar da katıldı. Her biri 600 ile 200 bin arasında konut üreten projeler İncek, Beytepe, Bilkent, Mamak, Macun gibi semtlerde yoğunlaşırken,...