17 / 05 / 2024

Barışkent ve BA Grup

Barışkent ve BA Grup

Ankara Eskişehir yolundaki Alagöz mevkiinde bulunan projelerinin yanı sıra Kırıkkale ve Hirfanlı Barajı’nda da dev projelere imza atmaya hazırlanan Barışkent ve BA Grup, yatırımlarını üç koldan ilerletiyor.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

SSK ve Bağ-Kur EYT’lisi müjde! Hesabınıza 4 ödeme birden yatacak! 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasının yürürlüğe girmesi ile milyonlar ilk maaşı almak için dört gözle günlerini bekliyor. İşte SSK ve Bağ-Kur EYT'lilerin maaşlarını alacakları tarih.

EGM Polis Akademisi Başkanlığı personel alım ilanını duyurdu! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı çeşitli birimlere Profesör, Dr. Öğretim Üyesi, Öğr. Gör. ve Arş. Gör. alımı yapılacak. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

SSK ve Bağkur emeklilerine 2023 için ara zam müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu zamları duyan adeta düğün bayram etti

SSK ve Bağkur emeklilerine 2023 için ara zam müjdesi geldi... Tek tek açıklanan bu zamları duyan adeta düğün bayram etti... Hemen bakın...

Çağ Üniversitesi Öğretim üyesi ve öğretim elemanları alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Çağ Üniversitesi Öğretim üyesi ve öğretim elemanları alacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. Kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

İzmir Ekonomi Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine 6.700 TL iyileştirme! İşte intibak yasasında son durum…

Aynı prim günü ve yılla emekli olmalarına rağmen diğerlerine göre düşük maaş alan emeklilere yönelik çıkarılacak intibak yasasıyla SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarında 6.700 TL’ye varan iyileştirme konuşuluyor.  Peki intibak nedir? İntibak zammı maaşlara kaç lira yansır?

Milyonlarca kişi bu haberi bekliyor! EYT’de SGK ve BAĞ-KUR’lulara kısmi emeklilik geliyor mu?

EYT’de son aşamaya gelinirken, SGK ve BAĞ-KUR’dan sigortalı olan milyonlarca vatandaş, kısmi emeklilik imkanı verilip verilmeyeceğini araştırıyor.  Peki EYT’de kısmi emeklilik gelecek mi?  En düşük EYT'li maaşı kaç TL olacak? Kısmi emeklilik kaç prim günü gerektirir? İşte ayrıntılar…

SSK ve BağKur emeklilerine son dakika ikramiye müjdesi geldi! Bir bir açıklanan bu rakamı duyanın resmen aklı gitti!

SSK ve BağKur emeklilerine son dakika ikramiye müjdesi geldi... Bir bir açıklanan bu rakamı duyanın resmen aklı gitti... Hemen bakın...

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Hemen başvuru ekranına bakın ve başvurun!

OGM personel alımı başvuru şartları peş peşe duyuruldu. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Hemen başvuru ekranına bakın ve başvurun!

2023 Uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın! 

Memur ve emeklilere ek zam kararı ardından 2023 öğretmen maaşlarında da yükseliş yaşandı. 2023 uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın!

2023 Ocak zammı SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşı ne zaman hesaplara yatacak? İşte 2023 zamlı maaş takvimi

TÜİK'in Aralık 2022 dönemi enflasyon verilerini açıklaması ile, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranı açıklandı. Peki,  2023 Ocak zammı SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşı ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar...

Barışkent ve BA Grup Haberi

Barışkent ve BA Grup


17 yıldır yatırımcısı ile birlikte yoluna devam eden Barışkent, başkent Ankara’daki projelerinin yanı sıra çevre illerde de yatırımlarını sürdürüyor. Ankara Eskişehir yolundaki Alagöz mevkiinde bulunan projelerinin yanı sıra Kırıkkale ve Hirfanlı Barajı’nda da dev projelere imza atmaya hazırlanan Barışkent ve BA Grup, yatırımlarını üç koldan ilerletiyor.


Gayrimenkul sektöründe  Ankara'ya  yeni değerler kazandırmayı başaran Barışkent ve BA Grup, 2014 yılı için Ankara ve çevresinde yüksek konforda yaşam, turizm ve sağlık alanlarında dev projeler hazırladı ve çok yakında projelerini  yatırımcılarıyla buluşturacak. 


Başkent Ankara’nın  en değerli lokasyonu olan Eskişehir yolu üzerinde büyük konut projelerine hazırlandıklarını belirten Barışkent&BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, söz konusu bölgede yeni konutlara ihtiyaç olduğunu dile getirdi.


Aydın, şöyle konuştu:


“Etimesgut’ta bulunan Silahlı Kuvvetler’e bağlı zırhlı birliklerin Polatlı’ya gitme durumu söz...