13 / 05 / 2024

Barkhan Bıçakcıoğlu

Barkhan Bıçakcıoğlu

4B Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barkhan Bıçakcıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Kumbaracılar Sokak'ta kuruldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Mevlüt Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu'nda 429 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinde 120 adet konut ve 309 ticari üniteden oluşan toplam 429 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han, bu odada büyüyor!

Bergüzar Korel, oğlu Han'ın odasından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Han'ın odası ve yatağı görülüyor. Korel, oğlu Han'ın, abisinin mobilyalarında büyüdüğünü belirtti...

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Yunus Büyükkuşoğlu müze açıyor!

Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyor.

Mevlüt Çavuşoğlu: Güvenli bölgede konut ihtiyacı karşılanmalı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli bölgede konut yapımı, sağlık, eğitim hizmeti, su, elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi.

Barkhan Bıçakcıoğlu Haberi

Barkhan Bıçakcıoğlu

4B Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barkhan Bıçakcıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Kumbaracılar Sokak'ta kuruldu. 


4B Taahhüt Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...