26 / 05 / 2024

Barselona Messi

Barselona Messi

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi. Messi duvarının inşası iki gün sürdü. İşte detaylar...

1932 yılında Barselona'dan sonra en ucuz şehir İstanbul!

1932 yılında muhtelif memleketlerdeki hayat pahalılığı ele alınmış ve Barselona'dan sonra en ucuz şehrin İstanbul olduğu ifade edilmiş.

Florida'da emlak piyasasını Messi belirledi!

İş adamı Bet David'in göre Lionel Messi'nin Fort Lauderdale bölgesine taşınmasıyla birlikte civarda yer alan konutların da değeri arttı...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Lionel Messi Miami'deki evine 7.9 milyon dolar istiyor!

Arjantinli ünlü futbolcu Lionel Messi, Miami’de bulunan lüks evini iki ay kadar önce 7 milyon dolar bedelle satışa sundu daha sonra ise satıştan kaldırdı. Şimdi ise evi yeniden ve fiyatına zam yaparak satmaya karar verdi.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Lionel Messi Miami'deki lüks evini satıyor!

PSG'nin yıldız futbolcusu Lionel Messi Miami'deki lüks evini satışa çıkardı. Messi evi için 7 milyon dolar istiyor.

İspanya'da evini yüksek bedelle kiralayan ev sahibine 9 bin avro ceza!

İspanya Barselona'da belediye, yüksek kira bedeli aldığı için bir ev sahibine toplamda 9 bin avro ceza verdi.

Messi'nin PSG'ye transferi kripto para borsasını canlandırabilir!

Fransız kulübü Paris Saint Germain'e (PSG) transfer olan dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'nin ücretinin bir bölümünü "PSG Fan Token" olarak alacağının açıklamasıyla beraber kripto paralarda hareketlilik yaşanması bekleniyor. 

Lionel Messi Miami'deki malikanesine kiracı arıyor!

Başarılı futbolcu Lionel Messi, Miami'de bulunan malikanesine aylık 200 bin dolarlık rekor bedelle kiracı arıyor...

Messi, 5 milyon sterline Florida'dan rezidans aldı!

Lionel Messi, Florida'da Atlas Okyanusu kıyısında yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı. Aldığı bu ev ile kafa karıştıran bir adım atan Arjantinli dünya yıldızı, eve 5 milyon sterlin ödedi.

Kovid-19 İspanya'da ev kiralarını düşürdü!

İspanya'nın iki büyük kenti Madrid ve Barcelona'da yüksekliğiyle tepki çeken kiralar pandemide ciddi oranda düştü. Buna göre, kiralar Barselona'da yüzde 17, Madrid'de yüzde 12 oranında azaldı.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Katalonya'da konut kira bedellerine sınırlama!

Konut kira bedelinin, kiracının aylık gelirinin yüzde 30'unun üzerine çıkması halinde uygulanacak yeni yasa ile kira fiyatlarının Barselona'da yüzde 25 düşmesi öngörülüyor.

Barselona Messi Haberi

Barselona Messi

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi.

Messi için duvar inşa ettiler

 

Ülkesinde Maradona'dan sonra en büyük futbol idolü olarak kabul edilen ve gençler tarafından örnek alınan Messi için yapılan duvar büyük beğeni topladı. Yaklaşık 25 metre genişliğinde ve 12 metre yüksekliğindeki duvarın yapımı sadece 2 gün sürdü. Messi'nin siluetinin bulunduğu duvarda, Barcelona'nın renklerine de yer verildi.

Messi için yapılan en büyük eser


Yıldız futbolcuyu onurlandırmak için Boca'ya yakın bir mahallede yapılan bu renkli ve görkemli duvar bir futbolcu için şu ana kadar yapılmış en büyük eser olarak da kayıtlara...