29 / 04 / 2024

bartın amasra tüneli bağlantı yolu nereye yapılacak

bartın amasra tüneli bağlantı yolu nereye yapılacak

Amasra Tüneli'nin bağlantı yolu için Fatih Mahallesi'nde iş makineleri çalışmaya başladı. Minimum 13 metre genişliğinde olacak olan yolun hava şartlarına bağlı olarak bir ay içerisinde bitirilmesi planlanıyor....

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Yeni Zigana Tüneli yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yarın hizmete açılacak olan Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon lira, akaryakıttan 180 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 272 milyon lira tasarruf sağlanacağını söyledi.

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Avrasya Tüneli rekor kırdı! İşte günlük geçiş sayısı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 9 Kasım Çarşamba günü Avrasya Tüneli'nden 71 bin 110 aracın geçtiğini ve bunun yeni bir rekor olduğunu açıkladı.

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

bartın amasra tüneli bağlantı yolu nereye yapılacak Haberi

bartın amasra tüneli bağlantı yolu nereye yapılacak


Amasra Tüneli'nin bağlantı yolu için Fatih Mahallesi'nde iş makineleri çalışmaya başladı.


Yüklenici firmanın yürüttüğü tünel inşaatının bağlantı yolu olarak planlanan güzergah mezarlığın üzerinden kazıklama yöntemi ile yapılacak Minimum 13 metre genişliğinde olacak olan yolun hava şartlarına bağlı olarak bir ay içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Firma Etüt ve proje şefi Murat Altın çalışmaları bizzat yönetirken, Amasra Müze Müdürü Baran Aydın ve ekibi ise yapılan çalışmalar esnasında arkeolojik buluntular olup olmadığını kontrol etti. Fatih Mahallesi Muhtarı Mustafa Saylam ise proje ve Etüt şefi Murat Altın'dan yol çalışması ile ilgili bilgi aldı. Amasra tünelinde çalışmaların bitirildiği Nisan ayı başlarında tünelin vatandaşların kullanımına açılacağı öğrenildi. 


Doğu...