29 / 04 / 2024

Bartın Belediyesi ödül

Bartın Belediyesi ödül

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın Merkez 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Katar'da inşa edilecek fabrikanın temeli Bartın'da atılıyor!

Bartın'da faaliyet gösteren çelik konstrüksiyon firması, ürettiği malzemeleri fabrika yapımında kullanılmak üzere Katar'a ihraç ediyor

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına hız veren Ümraniye Belediyesi, kentsel dönüşüme başlıyor. Ümraniye’nin çehresini değiştirecek projeler arasında yer alan Elmalıkent Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bartın Belediyesi ödül Haberi

Bartın Belediyesi ödül

Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri bu yıl 10. kez yurt dışından Belediye Başkanlarının da katılımıyla uluslararası statüde gerçekleştirildi. Bartın Belediyesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen ödül töreninde 12 farklı kategoride toplam 29 ödül verildi. Bartın Belediyesi de Gazhane Parkı Projesi ile Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “10. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri programı kapsamında belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar ödül aldı. Çok sevdiğimiz Bartın’ımızı güzelleştirmek adına özenerek yaptığımız çalışmalarımızın bu şekilde organizasyonlarda değer görmesi ve ödüllendirilmesi bizlere gurur katmaktadır. Etkinlik kapsamında ödüle layık görülen Gazhane Kültür Parkı’mızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarımızın devamını diliyorum” diye...