30 / 04 / 2024

bartın Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları 

bartın Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları 

Reysaş GYO portföyünde yer alan Bartın'da yer alan arsasını Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları'na 10 yıllığına kiraya verdi. Kiraya verilen arsadan 10 yılda yaklaşık 13 milyon TL gelir elde edilecek....

350.000 TL taşıt kredisi, 4 yıl vadeli uygun faizli nasıl ödersiniz? Bankaların faiz oranları ve taksitleri...

Araç sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için, bankaların sunduğu taşıt kredileri büyük önem taşımaktadır. Buna göre, özel bankaların 4 sene vadeli, 350.000 Türk Lirası tutarındaki taşıt kredileri ve hesaplama, taksitleri neler? İşte haberin detayları...

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Altın bilezik fiyatları mum gibi eriyor! Kuyumcular doldu taştı! 22 Mayıs Pazartesi bilezik fiyatları

22 Mayıs Pazartesi altın fiyatları güne düşüle başladı. Altın gerilerken altın bilezik fiyatları da adeta mum gibi eridi. Kuyumcular doldu taştı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! 16 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altının gramı tekrar 1300'lü seviyelere gerilerken altın bilezik fiyatları da düştü. Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Milyonların heyecanla beklediği 14 Msyıs seçimleri sonrası piyasaların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Taşıt almak isteyenlere Akbank'tan destek geldi! Öyle bir kampanya hazırladı ki, arabasız kimse kalmasın!

Araç fiyatlarındaki yükseliş birçok tüketicinin arabalarını alırken zorlanmalarına neden oldu.  Akbank müşterilerine bu konuda yardımcı olacak ve 250 bin TL’ye kadar taşıt kredisi sağlayacak.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

Altın bilezik fiyatları sert düştü! Kuyumcular doldu taştı! 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

2 Mayıs Salı günü altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Altının ons fiyatının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da sert düştü. Kuyumcular doldu taştı. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 2 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın Kahini İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki...Kuyumcular doldu taştı! Gram altın bedava! Acil bakın

Altın Kahini İslam Memiş'ten öyle bir açıklama geldi ki kuyumcular doldu taştı. Gram altın bedava. Acil bakın!

Yapı Kredi’den eşi benzeri görülmemiş taşıt kredisi kampanyası! Fırsat ayağınıza geldi! Bu krediyi hemen alın!

Araç almanın hayal olduğu günümüzde pek çok insan, taşıt kredisi çekerek, araç sahibi olmaya başladı. Bu yüzden taşıt kredisi kampanyalarını yakından takip edenler için yeni kampanyalar da peş peşe açıklanır hale geldi.

Kredilerde ibre terse dönüyor! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 

Merkez Bankası’nın banka kredi eğilim anketi yılın son çeyreğinde bankaların KOBİ ve büyük işletme kredileri koşullarını sıkılaştıracağını ortaya koydu. Peki konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

BDDK'nın yeni kararı taşıt kredi oranlarını arttırdı! 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)'nun açıkladığı bireysel kredi kullanımına sınırlama getirilmesi taşıt kredilerinin yükselmesine sebep oldu. Peki taşıt kredi oranları ne kadar oldu? İşte detaylar...

bartın Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları  Haberi

bartın Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa kiralama bildirimi yayınladı. 

Reysaş GYO portföyünde yer alan Bartın İli Merkez İlçesi Balamba Mahallesi 1390 Ada 1 Parsel üzerindeki 4 bin 380,93 metrekare büyüklüğündeki arsa "Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş."ye 10 yıllığına kiraya verildi. Kiraya verilen arsadan 10 yılda yaklaşık KDV dahil 13 milyon TL gelir elde edilecek.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz portföyünde yer alan Bartın İli Merkez İlçesi Balamba Mahallesi 1390 Ada 1 Parsel üzerindeki 4.380,93 m2 büyüklüğündeki arsa "Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş."ye 10 yıllığına kiraya verilmiştir. Kiraya verilen arsadan 10 yılda yaklaşık KDV dahil 13.000.000 TL gelir elde edilecektir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Dosya için