07 / 05 / 2024

Bartın Şiremirçavuş yaşam merkezi

Bartın Şiremirçavuş yaşam merkezi

Bartın Belediyesi Şiremirçavuş Köy Konağı'nı yaşam merkezi olarak yeniden hayata geçirdi.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl değiştirdi?

Move İç Mimarlık AŞ Kurucusu Barış Küpçü, koronavirüsün ev sahiplerinin yaşam tercihlerinde değişiklik yarattığını dile getirdi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam Ev birleşti!

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin oy hakkı veren paylarının tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından "devir alınması" suretiyle bünyesinde birleşilmesine karar verildi. 

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

ONAG Yapı’nın 3 projesinde yaşam yıl sonu başlayacak! 

ONAG Yapı devam eden Nilüfer Ataşehir, Gültekin Pera ve Sasalı Villaları projelerini tamamlayarak yıl sonuna kadar yaşamı başlatmayı planlıyor.

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı!

Ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde teslimler gerçekleştirildi. Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı.

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Bartın Yaşam Merkezi'nin prefabrik binası kuruluyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bartın Belediyesi kentte yeni bir yaşam merkezi hayata geçiriyor.

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Bartın Şiremirçavuş yaşam merkezi Haberi

Bartın Şiremirçavuş yaşam merkezi


Şiremirçavuş Köy Konağı Bartın Belediyesi tarafından Yaşam Merkezi olarak yeniden hayata geçirildi. Dün düzenlenen iftar programı ile hizmete sunulan Yaşam Merkezi Şiremirçavuş'lu vatandaşlar tarafından da  çok beğenildi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Uzun yıllar köy konağı olarak hizmet veren Şiremirçavuş Köy Konağı’nı yapmış olduğumuz çeşitli çalışmalarla yaşam merkezi haline getirdik. Binanın iç ve dış cepheleri, mevcut tuvalet ve mutfağı ekiplerimiz tarafından yeniden düzenlendi. Bahçeye ise çocuk oyun parkı, yetişinkiler için kondisyon aletleri ve bir adet de taş fırın yaptık. Son olarak oturma alanları oluşturarak ve çevre düzenlemeleri yaparak köy konağını yaşam merkezi haline getirdik. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla halkımız buradan çok daha iyi bir şekilde istifade edebilecek.  Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Şiremirçavuş Yaşam...