16 / 05 / 2024

bartın son deprem

bartın son deprem

Bartın merkeze bağlı Eyüpoğlu köyünde 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından 05.39 da tespit edilen deprem Bartın ve Karabük'te hissedildi.

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman oldu? Az önce deprem mi oldu? 10 Temmuz 2023 güncel depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından güncellenen en son deprem listesi, Türkiye'deki deprem haberlerini yakından takip edenler için önemli bir bilgi kaynağı haline geldi. "Deprem mi oldu?" veya "Son dakika deprem" gibi soruların yanıtları zaman zaman araştırılıyor.

SON DAKİKA DEPREMLER! En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu? 9 Temmuz 2023 güncel depremler!

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle yenilendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...

Son dakika: Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu?

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle güncellendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...

SON DAKİKA DEPREMLER: En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu? 5 Temmuz 2023 son deprem!

Türkiye için en son deprem listesi AFAD ve Kandilli verileriyle güncellendi. Son dakika deprem haberleri yakından izleniyor. İşte zaman zaman araştırılan 'Deprem mi oldu?' 'son dakika deprem' sorularının yanıtı...

Son depremler! 8 Haziran Perşembe deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Son deprem listesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki dev depremlerin ardından her sarsıntının deprem olup olmadığı sorgulanıyor. İşte 8 Haziran Perşembe son deprem listesi ayrıntıları!

Az önce deprem mi oldu? 4 Haziran Cumartesi nerede deprem oldu? AFAD son deprem listesi!

Son deprem listesi sarsıntı olduğunu hisseden kişiler tarafından araştırılıyor. Gün içerisinde meydana gelen tüm depremler AFAD'ın yayınladığı son deprem listesinden kolayca öğrenilebilir. İşte detaylar!

3 Haziran Cumartesi nerede deprem oldu? Son deprem listesine nereden bakılır? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son deprem listesi sarsıntı olduğunu hisseden kişiler tarafından araştırılıyor. Gün içerisinde meydana gelen tüm depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin yayınladığı son deprem listesinden kolayca öğrenilebilir. İşte detaylar!

Son dakika depremler! 31 Mayıs deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

31 Mayıs Çarşamba günü son deprem listesi yayımlandı. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? İşte 31 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi!

Bugün deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? İşte 30 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

30 Mayıs Salı günü son deprem listesi yayımlandı. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde küçük de olsa bir sarsıntı hisseden kişiler, deprem listesini günü güne takip ediyor. İşte 30 Mayıs 2023 Salı Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi!

Son depremler! İstanbul’da deprem mi oldu? İşte 29 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

29 Mayıs Pazartesi günü son deprem listesi araştırılıyor. Son deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi günü güne takip ediliyor. İşte 29 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika deprem nereden öğrenilir? Az önce deprem mi oldu? 25 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

25 Mayıs Perşembe günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

bartın son deprem Haberi

bartın son deprem

Bartın merkeze bağlı Eyüpoğlu köyünde 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından  05.39 da tespit edilen deprem Bartın ve Karabük'te hissedildi. Deprem sırasında can ve mal kaybı...