26 / 05 / 2024

bartın spor salonu ihalesi ne zaman

bartın spor salonu ihalesi ne zaman

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile Çok Programlı Lisesi Kapalı Spor Salonunun yapım ihalesinin 27 Ocak 2014 tarihinde Bartın İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı...

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Giresun Bulancak'ın spor salonu ihtiyacı mecliste!

Giresun'un Bulancak ilçesinin spor salonu ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Craven Cottage Stadı'na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

İngiliz futbol kulübü Fulham, nehir tarafında bulunan tribününü yıkarak yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Yeni yapılan tribünde spor salonu ve havuz da yer alacak.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

bartın spor salonu ihalesi ne zaman Haberi

bartın spor salonu ihalesi ne zaman


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile Çok Programlı Lisesi Kapalı Spor Salonunun yapım ihalesinin 27 Ocak 2014 tarihinde Bartın İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.


Bartın'da spor alanında büyük yatırımlara imza attıklarını belirten Milletvekili Tunç, Bartın'ın ilçe ve beldelerinde kapalı spor salonları inşa ettiklerini söyledi. Tunç açıklamasında, "Amasra ilçemize Kapalı Spor Salonu inşa ettik ve hizmete açtık, çeşitli bölge turnuvalarına ev sahipliği yapan Amasra Spor Salonu tarihi ve turistik ilçemiz Amasra'ya spor turizminde de önemli katkılar verecek" dedi.


Akcamescit İlköğretim Okuluna Kapalı Spor Salonu inşa ettiklerini belirten Milletvekili Tunç, Kurucaşile Spor Salonu yapımını yatırım programına aldıklarını ve proje çalışmalarını tamamladıklarını 27 Ocak tarihinde yapım ihalesini gerçekleştireceklerini, Abdipaşa Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının da devam ettiğini söyledi.


Doğu...