16 / 05 / 2024

bartın ulus yüksekokul

bartın ulus yüksekokul

Bartın'ın Ulus ilçesinde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla Bartın Üniversitesi'ne bağlı 3 bin metrekare kapalı alana sahip 3 katlı meslek yüksekokulu binası yapıldı.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Bartın'da 45 yapı ağır hasarlı!

Bartın Valiliği, şiddetli sağanak sonrasında meydana gelen sel afeti sebebiyle 13 köprünün yıkık durumda olduğunu, yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı 45 yapının olduğunu dile getirdi.

Bartın'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bartın İli, Ulus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın'da baraj yapımı nedeniyle bazı mahalleler taşınacak!

Bartın'da baraj yapımı sebebiyle Şarköy köyüne bağlı bazı mahallelerin belirlenen yerlere nakledilmesi ve yerleşimin sağlanmasına karar verildi.

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 ve TOKİ Ulus Abdipaşa kura sonuçları listesi...

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa projesinde yer alan 150 adet konutun kura sonuçları bugün belli olacak...

Bartın'da arazi kavgası!

Bartın'da arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı abisini av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen şüpheli, jandarmaya teslim oldu.

Bartın Ulus alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bartın Ulus orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

bartın ulus yüksekokul Haberi

bartın ulus yüksekokul

Bartın Üniversitesi'nin 2008'de kurulmasının ardından ilçede 2011 yılında meslek yüksekokulu açıldı. Eğitim-öğretime 40 öğrenciyle başlayan ve bugün 300 öğrenciye ulaşan yüksekokulun faaliyetini ilçe özel idaresi binasında elverişsiz ortamda sürdürmesi üzerine ilçede meslek yüksekokulu binası yapılması için çalışma başlatıldı.


Ulus'a Hizmet Vakfı'nın öncülüğündeki girişimlerle ilçe merkezinde il özel idaresi şantiyesi olarak kullanılan 5 bin 350 metrekarelik bir alanın vakfa tahsis edilmesinin ardından bina yapımı için kampanya başlatıldı.


Binanın hayırsever katkısıyla inşa edilebilmesi amacıyla başlatılan kampanyayla geçen yıl temeli atılan meslek yüksekokulu binası tamamlanma aşamasına geldi.


Kasım ayında rektörlüğe teslim edilecek


Vakfın Başkanı Ziya Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırseverlerin katkısıyla bugüne kadar bin 500'ün üzerinde üniversite öğrencisine burs sağlayan bir vakıf olduklarını söyledi.


Bartın Üniversitesi'nin kurulmasıyla ilçeye bir yüksekokul veya fakülte açılması sevdasında olduklarını, vakıf,...