24 / 07 / 2024

Bartında trafolara konak görüntüsü

Bartında trafolara konak görüntüsü

Bartın Belediye Balkan Yardımcısı Hüseyin Çetin yaptığı açıklamada kentteki elektrik trafolarının görüntü kirliliği yarattığını belirterek, gerek dış görüntüsü gerekse duvarlarına yapıştırılan ilan ve afişler nedeniyle rahatsızlık oluşturduğunu söyledi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Mistral GYO'nun Konak'taki arsasına yeni proje!

Mistral GYO ve Viven İnşaat arasında, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi için imzalar atıldı.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Konak Tramvayı'nda test sürüşleri başladı!

Hat imalatları tamamlanan Konak tramvayında test sürüşleri başladı. Halkapınar-Üçkuyular arasındaki ilk seferin yolcuları ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli gazeteciler oldu.

Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gidiş-geliş 26 kilometre uzunluğa sahip olan Konak Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı. 

Konak Tramvay Hattı'nda sona gelindi!

Yaklaşık 13 kilometre uzunluğundaki Konak Tramvay hattının Mithatpaşa Alt Geçidi üzerinde kalan son 50 metrelik kısmı da 1 hafta içinde tamamlanacak. Tramvay hattında deneme sürüşlerinin Şubat ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

Konak Tramvayı'nda test sürüşleri başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Konak Tramvayı'nda sıra hattaki katener tellerine enerji verilmesine geldi.

Konak Tramvayı'nın inşaat çalışmalarında son durum!

İzmir'de hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalatları kapsamında bu hafta sonu Cumhuriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasındaki bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Konak Tramvayı'nda çalışmalar sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Konak Tramvayı’nda ray döşeme sırası Sait Altınordu Meydanı’na geldi.

Konak Tramvayı'nda tempo yükseliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Konak Tramvayı kapsamında Ziya Gökalp Bulvarı'nda hat imalatları başlıyor.

Konak Tramvayı inşaat çalışmalarında son durum!

Çalışmaların hız kesmediği Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi.

Konak Tramvayı'nda sona doğru!

İzmir’de Çankaya’dan gelen tramvay hattını Alsancak’a bağlayan Şair Eşref Bulvarındaki imalatlar planlanan süreden 1 hafta önce bitirildi. Konak Tramvayı'nda bir zorlu etap daha tamamlandı..

Bartında trafolara konak görüntüsü Haberi

Bartında trafolara konak görüntüsü

Bartın Belediyesi, kentle gürümü kirliliyi oluşturan elektrik trafo binaları ile arıtma tesislerine ahşap giydirme yöntemiyle tarihi "Bartın Evi' mimarisi uyguluyor. 


Bartın Belediye Balkan Yardımcısı Hüseyin Çetin AA muhabirine yaptığı açıklamada. kentteki elektrik trafolarının görüntü kirliliği yarattığını belirterek, gerek dış görüntüsü gerekse duvarlarına yapıştırılan ilan ve afişler nedeniyle rahatsızlık oluşturduğunu söyledi. 


Bıı kirliliği ortadan kaldırmak için trafo binalarını kentle özdeşleşen tarihi Bartın evi görünüme getirmek amacıyla çalışma başlattıklarını anlatan Çetin. "Trafo binalarını gerçeğine uygun olarak Bartın Evi haline getirirken yine orijinal olarak özellikle kapı aydınlatmalarında idare ve gaz lambaları kullanıyoruz. İşlemeli pencereleri, el işi perdeleri, dekoratif balkonları, cumbaları ve korkuluklarıyla tarihi ev leri aratmayan bir görünüm kazanmış oluyor" diye konuştu.Çetin, şu ana kadar 5 trafo ile belediyeye ait bir arıtma tesisi binasını...