09 / 05 / 2024

bartındaki mesire alanları

bartındaki mesire alanları

Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı. Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

İBB, İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanları kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminalinde yer alan ticari alanları işletmeye verecek. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Yeni ev alanlar ve evi almayı düşünenler dikkat! Resmen açıklandı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şeref Oğuz, bugünkü köşesinde konut fiyatlarının gerçek değeri ile ev sahibi ve kiracı tartışmalarını kaleme aldı. Peki konut fiyatları ile ev sahibi ve kiracı tartışmalarındaki son durum ne? İşte Oğuz'un kaleme aldığı 'Ev alanlar uzun süre satamayacak' başlıklı yazısı...

Konut fiyatlarındaki artış, küçük dairelere olan talebi yükseltti!

Konut fiyatlarındaki artış insanların taleplerini değiştirmeye başladı. Özellikle Anadolu’da insanların tercihleri büyük ve geniş daire alanları olurken günümüz itibariyle, küçük dairelere olan talep yükselmeye başladı.

İklim değişikliği Kuzey Kutbu'ndaki evleri ve altyapıyı yok ediyor!

Kuzey Kutbu'nda artan sıcaklıklar sebebiyle donmuş zeminin erimesi yaşam alanlarındaki evlere ve altyapıya zarar verdi.

İstanbul metro istasyonlarındaki alanlar kiraya verilecek!

İstanbul'da yer alan metrolarda bulunan ticari alanlar ihaleyle kiraya verilecek. İlk ihale 4 Ağustos'ta yapılacak.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Kanal İstanbul güzergahındaki sit alanlarının koruması düşürülüyor mu?

1 Nolu Koruma Kurulu'nun gündemine, Kanal İstanbul projesinin güzergahında yer alan Küçükçekmece ve Avcılar arasındaki sulak alanın birinci derece olan sit korumasının, üçe düşürülmesi teklifi getirildi.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Emlak Vergisi Kanununda Değişiklik!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Emlâk Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Toplanma alanları yeniden belirlenmeli!

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi ve İzmir Tabip Odasının üyelerinden oluşan heyetler İzmir'de zarar gören sağlık kurumları ve yaşam alanlarındaki tahribatlarla ilgili incelemeler yaptı ve tespitlerde bulundu. TTB Merkez Konseyi tarafından hazırlanan birinci ay ön değerlendirme raporu yayınlandı

bartındaki mesire alanları Haberi

bartındaki mesire alanları


Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı.

İçinde yürüyüş parkuru, açık-kapalı oturma alanları, barbeküler, spor alanları, kafeterya, otopark, basketbol sahası ve tuvaletlerin yer aldığı Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı. Başkan Akın, "İçinde güzel cevizliğin bulunduğu bir piknik alanı burası. Burada park ve bahçelerden ulaştırmaya, fen işlerinden temizlik işlerine belediyemizin her bir birimi ve çalışanı çalışmalarda bulundu. Emeklerini buraya serf ettiler. Buraya gerçekten çok büyük yatırım yaptık. Tam 1 milyon lirayı geçen bir yatırım bu. İnşallah halkımız buradan faydalanacak. Bartın modern bir piknik alanına sahip değildi. Biz de burayı modern bir piknik alanı olarak yapmak istedik" dedi. 

Başkan Akın’ın yaptığı konuşmadan sonra ise İl Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından...