24 / 07 / 2024

Bartu Kris Kasar

Bartu Kris Kasar

Uluka İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bartu Kris Kasar tarafından 700 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Küçüklanga Caddesi, Asım Bey Sokak'ta kuruldu.

Verus Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evren Durası, Kerem Durası ve Cem Bartu Gürpınar otaklığında kuruldu.

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bartu Erkan tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul istihdamı olumsuz mu etkileyecek?

Kanal İstanbul Çalıştayı’nda açıklamalar yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ayfer Bartu Candan, Kanal İstanbul'la birlikte çiftçinin geçim kaynağının elinden alınacağını söyledi. Bartu, bu durumun raporlarda da belgelendiğini vurguladı.

Tuna Girişimcilik Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Girişimcilik Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Turaneri ve Hasan Batuhan Kasar ortaklığında kuruldu.

İnka Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

İnka Otelcilik Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nazan Kasar tarafından kuruldu.

İngiltere'de 4 bin Sterlin'e ev inşa edildi!

Londra'da yaşayan Kris Harbour, 400 bin sterlik değerindeki ev kredisini ödemekten bunalınca kendi evini inşa etmeye karar verdi. Güney Galler'de bir arsa satın alan Harbour, 4 bin Sterlin'e yeni bir ev yaptı.

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri yenileniyor!

Fenerbahçe Kulübünün yeni sezon hazırlıkları kapsamında Can Bartu Tesisleri'ndeki zemin ve çim yenileme çalışmalarında, lif çakma işlemine başlandı.

Fenerbahçe'nin tesisleri yeni sezona hazırlanıyor!

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda ve Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda sona yaklaştı. Kulüp, tesislerini yeni sezona yetiştirecek.

Kris Jenner'ın Los Angeles'taki evi satılıyor!

Kardashian Ailesi'nin Los Angeles'taki 'çakma' evi satılıyor. Aslında Kris Jenner'a ait olan ev 9 milyon dolara satışa çıkarıldı. Emlakçılar, ve değerinin üstünde teklifler geldiğini söyledi.

Begüm-Adnan Şen çifti Beverly Hills’ten ev aldı!

Begüm-Adnan Şen çifti, Jennifer Lopez ve Kris Jenner’in evlerinin bulunduğu Beverly Hills’ten ev aldı. Mart ayında taşınmayı planlayan çift Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı almıştı.

Bartu Kris Kasar Haberi

Bartu Kris Kasar

Uluka İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bartu Kris Kasar tarafından 700 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Küçüklanga Caddesi, Asım Bey Sokak'ta kuruldu. 


Uluka İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri , ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...