17 / 05 / 2024

Barutçu Yapı adres

Barutçu Yapı adres

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

İstanbul'daki konut siteleri tehlike altında! Site yöneticilerinin yüzde 72'i bu sigortayı yaptırmıyor!

İstanbul’da yapılan bir çalışmada sitelerin sadece yüzde 28’inde ortak alan sigortası olduğu, yapılan poliçelerin yüzde 75’inin ise eksik sigorta olduğu tespit edildi. 

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarihi rekor!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda dün toplam 729 uçuş yapılırken, 123 bin 40 yolcuya da ev sahipliği yapıldı. Yoğunluk beklentisinin yüksek olduğu bu dönemde yolcu sayılarında yaşanan büyük artış, İSG’nin bir rekora daha imza atmasını sağladı.

İstanbul Havalimanı'nda açıldığından bu yana 205 milyondan fazla yolcu seyahat etti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 29 Ekim 2018 tarihinden bu yana İstanbul Havalimanı'nda 1 milyon 417 bin uçuş yapılırken, 205 milyon 365 bin yolcunun ağırlandığını duyurdu.

Şirketlerin Mayıs 2023 temettü ödemeleri! Hisse başına 7,83 TL ödeme!

Vatandaşlar tarafından oldukça merak edilen konulardan biri temettü ödemesi yapacak şirketlerin hangileri olduğu. Yapılacak temettü ödemelerinin hisse başına 7,83 TL düşecek şekilde hesaplanacağı belirtildi.

2022 işsizlik maaşı ne kadar oldu? 2022 Temmuz zammından sonra işsizlik maaşı kaç TL oldu?

İşsizlik maaşının ne kadar olduğu yapılan 2022 Temmuz asgari ara zam sonrası merak edilmeye başlandı. İşte 2022 işsizlik maaşına dair detaylar!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

860 ve 1030 TL almak için hemen bunları yapın!

65 yaş ve üstü kişilere verilen yaşlı maaşının ne kadar olduğu, yapılan zam sonrasında belli oldu. 860 ve 1030 TL almak için hemen bunları yapın...

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Antalya'da koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı!

Antalya’da Magydos Antik Kenti'nin bir bölümü yapılaşma nedeniyle koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı.

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki yapılar yıkılıyor!

Rize'de zeminindeki kayma sebebiyle yan yatmaya başladığı için "Pisa Kuleleri" diye adlandırılan iki binanın da aralarında bulunduğu yapılar yıkılıyor...

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Barutçu Yapı adres Haberi

Barutçu Yapı adres

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...