30 / 04 / 2024

Başak Dizer şişli mekanı

Başak Dizer şişli mekanı

Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer'in işletmeciliğini yaptığı Şişli’deki mekanı Room and Rumors’u daha geniş bir yere taşınacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 637 Ada, 4 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Şahintepe Bölgesi 1/100 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Şahintepe Bölgesi, 1/1000 Ölçekli Revizyon İmar Planına İlişkin Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Şahintepe Mahallesi, 1544 ile 1545 adalar arasında kalan 7 metrelik Yol Alanına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir için beklenen müjde geldi! Riskli yapı oranı yüzde 5’e inecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki kentsel yenileme çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartoğlu yaptığı açıklamada, Başakşehir’deki riskli yapı oranını yüzde 5'e indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Güvercintepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 338 Ada 2 Parsel, 243 Ada 11 Parsel İle 243 Ada 12 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Ziyagökalp Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi 1359 Ada 9 Parsele İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başak Dizer şişli mekanı Haberi

Başak Dizer şişli mekanı

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, işlerini büyütme kararı aldı. Dizer, moda sektöründeki başarısını ortağı Deniz Marşan'la 2016'da Şişli'de açtığı Room and Rumors adlı mekanıyla işletmeciliğine başladı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, restoran ve butik olarak hizmet veren Şişli'deki mekanın günlerdir kapalı olması herkesi meraklandırdı. 4 aylık kirasının ödenmesine rağmen mekanın kilitli olması dedikoduları beraberinde getirdi.

Kulislerde "Room and Rumors, kapısına kilit vurdu" dedikodusu dolaşırken gerçekler belli oldu.

Ev sahibi olduğu özel partilerde kullanılan mekan, eğlence severlerden yoğun talep gördü. Dizer ile Marşan, daha büyük bir yere geçmek için harekete geçti. İkili, işlerini büyüttüklerini 'Room and Rumors'un Instagram hesabında...