30 / 04 / 2024

başak konut projeleri

başak konut projeleri

Başak Grubu şirketi olarak 2006 yılında girdiği inşaat sektöründeki toplam yedi proje, 87 bin metrekare inşaat ve 600 konutluk birikimi ve tecrübesini gelecek dönemde yapacağı önemli projelere aktaracak.

Başak Konut 2014'te de büyümeye devam edecek!

Bugüne kadar hayata geçirdiği konut projeleriyle Eskişehir'de inşaat sektörünün öncüleri arasına giren Başak Konut, 2014 yılında da büyümesini sürdürmeyi hedefliyor. Firma, önümüzdeki yıl yapacağı projelerle 60 milyon TL'lik ciroya ulaşma hedefinde...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

Başakşehir'deki 2019 teslimli konut projeleri!

Güzergahı açıklanan Kanal İstanbul, Başakşehir, Küçükçekmece ve Ispartakule'de konut piyasasını coşturdu. Peki Başakşehir'de hangi konutlar yer alıyor? Ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Başakşehir ve Kayaşehir'de 2. el konut fiyatları!

2 milyar dolarlık Sağlık Kampüsü, Kanal İstanbul ve metro projeleri ile prim potansiyelini daha da artıracak olan Başakşehir ve Kayaşehir bölgesinde 2. el konut fiyatları ne kadar?

Selçuk Başak: Konut faiz oranları düşürülmeli!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, 1 Kasım seçim sonuçlarının gayrimenkul piyasasına olası yansımaları ve beklentilerini değerlendirdi.

Emlak Konut Ayazma, Başakşehir ve Ispartakule'ye 9 bin 793 başvuru geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Evleri 2.etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri'e toplam 9 bin 793 başvuru geldi. Projelerin kurası bugün gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi nerede?

Dairelerin 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Başakşehir Evleri 2. Etap'ta toplam 250 adet konut için hak sahipleri belli olacak. Peki Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi nerede yapılacak?

2015 Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi!

2015 Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekimi yarın düzenlenecek. Dairelerin 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 60 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Emlak Konut Ayazma, Başakşehir ve Ispartakule kura çekilişi yarın!

Emlak Konut GYO, Başakşehir Evleri 2. etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri'nde kalan toplam 413 konut için kura çekilişi yarın yapılacak. Kuraya katılım için başvuru süreci dün sona erdi...

Emlak Konut Ispartakule, Ayazma ve Başakşehir kurasına son 2 gün!

Emlak Konut GYO'nun yeniden satışa çıkardığı Başakşehir Evleri 2. etap, Ispartakule Evleri ve Ayazma Emlak Konutları projelerinde online başvuru bugün 17:30'a kadar devam ediyor.

Emlak Konut Başakşehir, Ispartakule ve Ayazma kura çekilişine son 3 gün!

Emlak Konut GYO, Başakşehir Evleri 2. etap, Ispartakule Evleri ve Ayazma Emlak Konutları projesinde kalan konutları yeniden kuralı satışa çıkarmıştı. Kura çekilişleri 30 Eylül 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap başvuru 2015!

Toplamda 250 adet konutun kurayla satışa sunulduğu Başakşehir Evleri 2. Etap'ta daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. İşte Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap başvuru 2015 detayları...

başak konut projeleri Haberi

başak konut projeleri



Bugüne kadar hayata geçirdiği konut projeleriyle Eskişehir'de inşaat sektörünün öncüleri arasına giren Başak Konut, 2014 yılında da büyümesini sürdürmeyi hedefliyor. Şirket, önümüzdeki yıl yapacağı projelerle 60 milyon TL'lik ciroya ulaşma hedefinde. Başak Grubu şirketi olarak 2006 yılında girdiği inşaat sektöründeki toplam yedi proje, 87 bin metrekare inşaat ve 600 konutluk birikimi ve tecrübesini gelecek dönemde yapacağı önemli projelere aktaracak. Türkiye'de çok katlı sitelerin mahalle yaşamım bitirdiğine dikkat çeken Başak Konut Genel Müdürü Melih Görk, bu nedenle insanla- ' rın eskiye bir özlem duyduğunu söyledi. Bu özlemi bir nebze de olsa giderecek projelere imza attıklarını ileri süren Görk, daha çok butik konutlara yer vererek müşterilerinin istek ve beklentilerini karşıladıklarını dile getirdi. 


İstanbul İstiklal...