21 / 05 / 2024

başak yapı iş ilanı

başak yapı iş ilanı

Projelerinde görevlendirilmek üzere mimar alacak.

Başakşehir Güvercintepe Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 261 ada 7, 8, 9 parseller, 214 ada 1 ve 2 parseller Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. 

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Başakşehir Şahintepe'deki kentsel dönüşüm için talepler sıralandı: Şahintepeliler Meclis'e gidiyor!

İstanbul Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde yapılacak dönüşüm için, mahalle sakinleri Meclis'in yolunu tuttu. Peki Şahintepe Barınma Hakkı Meclisi'nin talepleri neler? İşte ayrıntılar...

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu 3 Mayıs'ta yapılmış ve teklifler alınmıştı. Söz konusu arsa için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Başakşehir'deki rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, İstanbul İli Başakşehir İlçesi, Mahmutbey ve İkitelli Mahalleleri Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için yüklenici ile sözleşme imzaladı. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Başakşehir için beklenen müjde geldi! Riskli yapı oranı yüzde 5’e inecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki kentsel yenileme çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartoğlu yaptığı açıklamada, Başakşehir’deki riskli yapı oranını yüzde 5'e indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

başak yapı iş ilanı Haberi

başak yapı iş ilanı

Başak Yapı, projelerinde görevlendirilmek üzere dekorasyon işlerinde en az 3 yıl tecrübeli mimar alacak. Başvurular 0 212 261 89 38 no'lu faksa veya [email protected] adresine yapılabilir.