30 / 04 / 2024

Başakşehir çevreci binası

Başakşehir çevreci binası

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

Rakamlarla Başakşehir Şehir Hastanesi!

"Dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası" olan Başakşehir Şehir Hastanesi geçtiğimiz günlerde tam kapasite olarak hizmete açıldı. İşte Rakamlarla Başakşehir Şehir Hastanesi...

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Başakşehir Şehir Hastanesi, İstanbul’u sağlığın başkenti yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında açılacak. Hastane açıldığında, İstanbul ve Türkiye’yi sağlıkta “merkez” haline getirirken, 2 bin 68 adet sismik izolatörle “Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası” unvanına da sahip olacak...

Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binası için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı. 

Başakşehir'in belediye binasını 34.8 milyona Aydur İnşaat yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı...

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası ihalesine 7 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihaleye çıkarılan Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası yapımına 7 firmadan teklif geldi...

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası ihalesi 15 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası Kaba İnşaatı ve Cephe Kaplama İşi ihalesini 15 Şubat'ta yapacak.

Başakşehir Kaymakamlık Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Kaymakamlığı ek hizmet binasına kavuştu. Başakşehir Belediyesi’nce yapılan Kaymakamlık ek hizmet binası İstanbul Valisi Vasip Şahin’in katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Başakşehir çevreci binası Haberi

Başakşehir çevreci binası

Enerji ve su ihtiyacını yenilenebilir kaynaklardan karşılayan Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; şantiye alanında incelemeler gerçekleştiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’in yeni çevreci ve akıllı belediye binasını 29 Ekim’de hizmete açmayı planladıklarını kaydetti.

Millet kıraathanesi, millet bahçesi ve Başakşehir Merkez Camii’nin yanı başında yer alan belediye binası, Başakşehir’in yeni cazibe noktası bulunacak. Çalışmaların hızla sürdüğü şantiye alanında incelemelerde bulunan Başkan Kartoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Başakşehir halkının çevre dostu ve akıllı belediye binasına kavuşacağından bahseden Başkan Kartoğlu, “Binamızda yer alacak yaklaşık 2 bin güneş paneliyle birlikte enerji ihtiyacımızın yüzde 25’ini güneş enerjisinden sağlayacağız. Yağmur suyu depolama sistemiyle de su harcamasından tasarruf edeceğiz. Ayrıca, bina cephesinde kullanılan ısı yalıtım sistemiyle birlikte ısıtma...