29 / 04 / 2024

başakşehir hastanesi açıldı mı

başakşehir hastanesi açıldı mı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tabelaları asıldı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs günü tam kapasite olarak açılacak...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için yüklenici ile sözleşme imzaladı. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Başkentlilerin merakla beklediği Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

başakşehir hastanesi açıldı mı Haberi

başakşehir hastanesi açıldı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle 21 Mayıs'ta tamamının açılışını yapacağı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin tabelaları asıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin tabelaları asıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle perşembe günü açılacak olan şehir hastanesi vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmak için gün sayıyor" denildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı konuşmada, ilk etabı 20 Nisan'da açılan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ne, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi" ismi verileceğini açıklamıştı. 

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta tam kapasite açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başakşehir Şehir Hastanesi çekim alanı oluşturacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tabelası asıldı! İşte son...