06 / 05 / 2024

başakşehir mavera ne zaman teslim

başakşehir mavera ne zaman teslim

Mavera Başakşehir Evlerinde konutlar minimum 512 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Başakşehir Mavera ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Başakşehir Mavera Comfort fiyatları!

Başakşehir Mavera Comfort fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin, deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

Referans Başakşehir Projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Başakşehir Projesi'ne ait 2017 yılı değerleme raporunu yayınladı.. 

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ne 20 milyonluk teklif!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bünyesinde bulunan Emlak Konut Başakşehir Evleri Turyap'ın düzenlediği müzayede ile satışa çıktı. Satışa sunulan dairelerin 59'u, 3 saatte 20 Milyon 500 Bin TL teklif aldı.

Başakşehir Park Mavera 2.etap Mart'ta satışta!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet konut ve 252 adet ticari birim yer alıyor, Park Mavera 2. etabın Mart ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor...

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Vadiyaka Başakşehir ihalesi ne zaman?

Vadiyaka Rezidans Şehir Hastanesi'ne 1 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede yer alan 42 adet dükkan açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. Vadiyaka Başakşehir ihalesi ne zaman?

Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Adım İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 605 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

başakşehir mavera ne zaman teslim Haberi

başakşehir mavera ne zaman teslim


Başakşehir'de inşa edilen Mavera projesi 6 bloktan meydana geliyor. Mavera Başakşehir Evleri Makro İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Satışların devam ettiği Başakşehir Mavera Evlerinde 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Başakşehir Mavera ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


Mavera Konutları 275 adet daire ve 70 adet ticari birimden oluşuyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon daireler 130 metrekare, 4 oda 1 salon daireler ise 150 metrekare alana sahip.


 


Başakşehir Mavera fiyat listesi:


3 oda 1 salon daireler 512 bin TL'den,

4 oda 1 salon daireler 609...