09 / 05 / 2024

başakşehir metrosu ev fiyatları artış

başakşehir metrosu ev fiyatları artış

İstanbul Avrupa yakasının Bağcılar - Başakşehir Olimpiyatköy metro hattı, bölgedeki emlak fiyatlarında yükselişe neden oldu. Küçükçekmece ilçesi, İstanbul'da emlak fiyatlarının en çok yükseldiği ilçelerin başında geldi...

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Loca Residence Başakşehir'de 1 milyon TL'ye satılık ev!

''Huzzak Loca'da yeriniz hazır'' sloganıyla satışa sunulan Başakşehir Loca Residence projesinde fiyatlar 1 milyon 98 bin 676 TL'den başlıyor.

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir metrosu için talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Başakşehir metro inşaatını durdurması hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gereği neyse devlet olarak biz yaparız" dedi...

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Başakşehir 3. İstanbul'da 416 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1.203 konut ve 212 ticari birimden meydana gelen Başakşehir 3. İstanbul projesinde uygun ödeme seçenekleri ve uygun fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Başakşehir 3. İstanbul'da 416 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilmek mümkün.

Başakşehir-İkitelli Metrosu veri laboratuvar merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Başakşehir-İkitelli Metrosu veri laboratuvar merkezi ihalesi 19 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi 19 Mart'ta yapılacak. 

başakşehir metrosu ev fiyatları artış Haberi

başakşehir metrosu ev fiyatları artış

Küçükçekmece'de satılık daire fiyatları yüzde 38, Bağcılar'da ise kiralık daire fiyatları yüzde 23 arttı. Satılık daire fiyatlarında en yüksek artış Küçükçekmece'de gerçekleşti. İlçede 2012'de 185 bin lira olan ortalama satılık daire fiyatı, 2013'te yüzde 38 artarak 255 bin liraya ulaşırken, Küçükçekmece'yi yüzde 19'luk artışla Bağcılar takip etti. Kiralık daire sayısının 2012'ye oranla yüzde 60 gibi büyük bir artış gösterdiği Bağcılar'da kiralık emlak fiyatı yüzde 23 yükselerek ortalama 800 lira oldu. 


Kiralık daire fiyatlarında yüzde 22'lik bir artış gözlenen Küçükçekmece ise ortalama 1000 lirayı bulan kira bedeliyle metro güzergâhının en pahalı ilçesi oldu. Kiralık daire sayısında yüzde 47'lik artış gözlenen bir diğer semt Esenler'de kiralık daire fiyatları yüzde 14 yükseldi. 


Cumhuriyet...