05 / 05 / 2024

Başakşehir Olimpa AVM ramazan bayramında açık mı

Başakşehir Olimpa AVM ramazan bayramında açık mı

Olimpa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olimpa AVM bayramda açık mı? Olimpa AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri belli oldu!

Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'ya ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Başakşehir Deposite A5-A6 Blok AVM ve Depo'nun değeri ne kadar oldu?

Başakşehir 3.Cadde AVM 2019 değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Başakşehir 3.Cadde AVM'deki gayrimenkullerle ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınladı...

Başakşehir 3.Cadde AVM 2018 değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan Başakşehir 3.Cadde AVM'deki 52 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2018 yılsonu değerleme raporu yayınladı...

Başakşehir Belediyesi'nden AVM ruhsatları açıklaması!

Başakşehir Belediyesi AVM ruhsatları hakkında açıklama yaptı. İşte Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı o açıklama...

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta 36 Ay 0 Faiz avantajı!

Olimpa Park Plus projesi Başakşehir'de hayat buluyor. Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören projede 120 aya varan vade imkanı sağlıyor...

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları!

Başakşehir’in gözde projesi Olimpa Park Plus’ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları devam ediyor… Her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor.

Vadi Yaka Başakşehir ödeme planı!

Vadi Yaka Başakşehir ödeme planı kapsamında 12 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Fuzul İnşaat imzası ile yükselen proje Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir harita!

Vadiyaka Başakşehir harita bilgilerine göre proje, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne ve Şehir Hastanesi'ne çok yakın bir konumda yer alıyor.

Başakşehir Vadiyaka lansman fiyat avantajıyla!

Lansmana çıktığı 15 Eylül tarihinden itibaren 361 konutunun yüzde 43’ü satılan Vadiyaka Başakşehir, Fuzul Yapı’nın referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Avm 'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri!

300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri kapsamında Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir satış ofisi!

Vadiyaka Başakşehir satış ofisi ile 0212 488 48 04 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık mesafede bulunan proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyatları!

Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor. Fuzul Yapı imzası ile hayata geçirilen proje Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Olimpa AVM ramazan bayramında açık mı Haberi

Başakşehir Olimpa AVM ramazan bayramında açık mı


Olimpa AVM bayramda açık mı?

Olimpa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olimpa AVM bayramda açık mı? Olimpa AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?


Başakşehir Olimpa AVM bayram mesaisi:

Olimpa AVM Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 13:00'te açılıyor, akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Olimpa AVM'ye nasıl gidilir?




Olimpa AVM iletişim bilgileri:

Adres: Başakşehir Mah. Şair Erdem Beyazıt Cad. No 5 Başakşehir,34490 İstanbul,Türkiye

Telefon: 90 212 488...