03 / 05 / 2024

başakşehir özel okul arsası

başakşehir özel okul arsası

Başakşehir Belediyesi tarafından 10 bin 919 ve 5 bin 573 metrekare büyüklükteki 2 adet özel eğitim tesis alanı imarlı arsa toplam 9 milyon 181 bin 94 TL + KDV bedelle 5 Şubat 2015 tarihinde ihale edilecek.

Huzzak Loft X Başakşehir lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Huzzak Loft X Başakşehir projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Loft X Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Başakşehir imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Tatarcık Mahallesini de Kapsayan Özel Proje Alanına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıktı.

Başakşehir'deki TOKİ arazisinin imarı değiştirildi mi?

TOKİ kendi mülkiyetindeki 6 bin 300 metrekarelik parsel için imar planını değiştirdi. Başakşehir’deki TOKİ arazisi, “özel sağlık tesisi” alanı yapıldı.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekarelik alan Kanal İstanbul için özel proje alanı ilan edildi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Bölgesi “Özel Proje Alanına” İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi inşaatında görev alan işçilerden mesaj!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İş Birliği modeliyle hayata geçirilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan işçiler, duygusal bir video mesajı yayınladı.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 4 yeni okul geliyor!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir'de 4 yeni okul inşa edecek.

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Başakşehir mega projelerle değerleniyor!

437 bin metrekarelik alanda İstanbul’un en büyük ve en güzel meydanlarından birini hayata geçirdiklerini vurgulayan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, mega yatırımlarla ilçenin değerine değer katacağını söyledi.

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

başakşehir özel okul arsası Haberi

başakşehir özel okul arsası


Başakşehir Belediyesi, iki tane özel eğitim tesis alanı imarlı arsayı ihale usulüyle satışa çıkardı.  1413 ada 2 parsel no'lu 10 bin 919 metrekarelik arsayı 6 milyon 5 bin 565 TL + KDV bedelle,  1413 ada 5 parsel no'lu 5 bin 573 metrekarelik arsayı 3 milyon 175 bin 529 TL + KDV bedelle ihale ediyor. Arsaların ihalesi 5 Şubat 2015 tarihinde yapılacak. 




1413 ADA 2 PARSEL SAYILI TAŞINMAZIN SATILMASI İHALESİ YAPILACAKTIR


Başakşehir Belediye Başkanlığından:


Başakşehir İlçe sınırları içerisinde yer alan Belediyemiz mülkiyetindeki 1413 ada 5 parsel sayılı taşınmazın satılması ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1) İdarenin;

a) Adı                      ...