02 / 05 / 2024

başakşehir stadı ulaşım

başakşehir stadı ulaşım

178 milyon TL'lik yatırım bedeli ile inşa edilen Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi. 16 ayda tamamlanan Başakşehir Fatih Terim Stadı'na ulaşım metro ve otobüs hatlarıyla sağlanıyor.

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 30 Haziran'a ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımıyla ilgili ihale 21 Mayıs'tan 30 Haziran'a ertelendi.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Başakşehir metro inşaatını durduran Ekrem İmamoğlu'na tepkiler büyüyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi göreve geldikten sonra birçok projeye durdurma kararı verdi. Şehir hastanesine gidecek olan Başakşehir metrosunun yapımını durduran Ekrem İmamoğlu, bu kararıyla tepki çekti...

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Tam Nokta Başakşehir 2 Kasım'da açılacak!

"Emlakta yeni bir sayfa" sloganı ile kendilerini tanıtan Tam Nokta, Başakşehir temsilciliğini  2 Kasım 2019 Cumartesi günü hizmete açıyor...

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı Otoparkı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Fatih Terim Stadı Otoparkı Çevresi Geometrik Düzenleme ve Trafik Sirkülasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı.

başakşehir stadı ulaşım Haberi

başakşehir stadı ulaşım

Açılışı yapılan ve 162 bin metrekare alanda kurulan Başakşehir Fatih Terim Stadı, toplam 17 bin 319 kişi kapasitesine sahip. İstanbul’un 5. büyük stadı olan Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın mimarisinde Arima Mimarlık yer aldı. 


6100 metrekarelik kapalı alan bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 31 sosyal ticaret alanı, 34 yatak odalı kamp tesisi, 3 adet UEFA-FIFA-TFF delege, 4 sporcu soyunma, 2 hakem soyunma odaları, 3 adet nizami antrenman sahası, yemekhaneler, TV ve oyun odaları ve teknik kadro ile takımın konaklayabileceği yataklı tesis bulunuyor. 


16 ayda tamamlanan Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın toplam yatırım bedeli ise 178 milyon TL olarak belirlendi. 


Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın genel özellikleri:

> Zemin tabandan ısıtmalı

> 17.319 seyirci kapasiteli

> Toplam 30 adet loca

> 2 adet 300'er kişilik protokol tribünü

> 314 kişilik basın...