04 / 10 / 2024

başapınar malatya yolu ne zaman yapılacak

başapınar malatya yolu ne zaman yapılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas' ı Malatya Yolu' na bağlayacak olan ve Başakpınar' dan geçen yolun 80 milyon TL' ye mal olacağını söyledi...

Batı Mahal Başpınar'da 8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler 4 ay sonra!

Başpınar İnşaat tarafından Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Batı Mahal Başpınar projesinde konutlar 8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde öğlen saatlerinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Mabeyn Başpınar'da 1,29 faizle hemen teslim 5+1'ler! 

Ankara Mabeyn Başpınar projesinde yer alan 5 oda 1 salon konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Mabeyn Başpınar projesinden konut sahibi olmak isteyenler 1,29 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor. 

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ildeki 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Bilecik ili Bozüyük Milli Emlak Şefliği, Bilecik ili, Bozuyük ilçesi, Akçapınar, Aşağıarmutlu, Hamidiye, Yeniüreğil, Osmaniye, Yenidodurga ilçelerinde yer alan 8 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Seyirtepe Başpınar fiyat listesi!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar fiyat listesi...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

başapınar malatya yolu ne zaman yapılacak Haberi

başapınar malatya yolu ne zaman yapılacak


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas'ı Malatya Yolu'na bağlayacak olan ve Başakpınar'dan geçen yolun 80 milyon liraya mal olacağını söyledi. Özhaseki, Karayolları ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yolun inşasına baharla birlikte başlanacağını kaydetti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Başakpınarlılarla bir araya geldi. Başakpınar'da düzenlenen toplantıya AK Parti Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte katılan Başkan Özhaseki, toplantı salonu girişinde büyük ilgiyle ve alkışlarla karşılandı.Toplantıda ilk konuşmayı yapan Talas Belediye başkan adayı Mustafa Palancıoğlu projelerini anlattı ve destek istedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise Başakpınar'da yapılanları anlattı ve ihtiyaçları dile getirdi. Başakpınar kanalizasyon hattını bitirdiklerini ve arıtma tesisini yaptıklarını ifade eden Başkan Özhaseki, "35 kilometre kanal ve arıtma tesisinin maliyeti 5 milyon lirayı geçti. Bölge halkının kullanımına...