02 / 05 / 2024

Başaran Holding Göktürk

Başaran Holding Göktürk

İnşaattan tekne yapımına kadar birçok sektörde yatırım yapan Başaran Yatırım Holding, bu yılı 1 milyar dolar ciroyla tamamlayacak. Fikirtepe ve Göktürk’te 3 bin konut yapacak olan grup, havacılık sektörüne de giriyor.

Başaran Holding'ten Göktürk'e yeni proje!

Fındıkçılıktaki başarısını turizm, yatçılık, inşaat, yatçılık, havacılık, çimento ve enerjiye taşıyan Başaran Grubu 1 milyar dolar ciro hedefliyor. Başaran Holding, Göktürk'te bir konut projesi planlıyor.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Göktürk projesinin ruhsatı alındı ve projede satışlar başladı. Referans Göktürk projesinde 182 konut ile 1 ticari ünite yer alıyor. İşte detaylar...

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

Özak GYO tarafından şehrin ortasında ormanın yaşı başında yükselen Özak Doa Göktürk'te satışlar devam ediyor. Peki Göktürk Doa konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri var? İşte Özak Doa Göktürk ile ilgili ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Nefes Koru Göktürk satışta! Kişiye özel indirim ve ödeme planı fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesinde konut satışları başladı. Kişiye özel indirim ve ödeme planlarının sunulduğu projede fiyatlar 13 milyon liradan başlıyor. İşte Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Özak Göktürk 2 fiyat listesi!

Özak Göktürk 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yer alıyor. 

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Seba Göktürk projesinin detayları belli oldu!

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Proje 250 milyon TL'ye mal olacak.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Başaran Holding Göktürk Haberi

Başaran Holding Göktürk


Başaran Yatırım Holding’in patronu Hüseyin Başaran, gıdadan turizme, inşaattan tekne yapımına kadar birçok sektörde yatırım yapan bir işadamı. Fikirtepe’de 4 inşaat projesi olan Başaran, önümüzdeki günlerde Göktürk’te yeni bir projeye başlayacak. Bütün inşaat projelerinde 3 bine yakın konut yapacak olan grup, bu yılı 1 milyar dolar ciroyla kapatacak. Grup, havacılık sektöründe de yatırım yapmaya hazırlanıyor. 2 özel jeti olan Başaran, hangarlama ve kiralama ile adım atacağı havacılıkta teknik alanda büyüme planları yapıyor.

 
Kalıcı yatırım olmalı

Havacılığa 10 milyon dolar civarında bir yatırım planladığını belirten Hüseyin Başaran, teknik anlamda Avrupa ve Körfez’in bakım merkezi olmayı hedeflediklerini vurguladı. Şu anda inşaat projeleriyle gündemde olduklarını kaydeden Başaran, şöyle devam etti:

“Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projeleri ile iki senedir uğraşıyoruz. Kanun hükmünde düzenlemeler gerçekleşene kadar zorluk çektik...