02 / 05 / 2024

Başaran Ulusoy 2015 kış turizmi

Başaran Ulusoy 2015 kış turizmi

2014 yılında kış turizminde 4 milyon 800 bin turist ağırlandığını belirten TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Bu rakamın bu kış döneminde 5 milyonun üzerine çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Yalı daireleri üçte biri fiyatına satılıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yabancıların ilgisiyle yalı daireleri ve köşk satışlarında artış olduğunu söyledi. Başaran, özellikle yalı dairelerinin fiyatlarının yatırım için çok cazip olduğunu açıkladı. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a 5 ödül birden!

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı..

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!

İşadamı Murat Gezer Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Gezer, aşkıyla anılarından yola çıkıp ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal ilan!

11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran çocukları için doğum günü partisi düzenledi!

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran, oğulları Ağahan ile kızları Begümhan'ın yeni yaşını düzenledikleri özel doğum günü partisiyle kutladılar.

Evrim Başaran ve Semra Özal köşkün satışı için bir araya geldi!

Ödüllü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ailesinin evine davetli olarak katıldı. Başaran ve Özal evine çaya davet edip satışla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin son fotoğrafı!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. Ön raporda, iş jetinin son fotoğrafına da yer verildi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasıyla ilgili yeni gelişme!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. TC-TRB kuyruk tescilli uçağın iki motorunun çarpma anıyla ilgili detaylar anlatıldı.

Başaran Holding'in İran'da düşen jetinin karakutuları böyle çözüldü!

Başaran Holding’e ait jetin neden kaza yaptığını aydınlatacak karakutuların çözümünün nasıl yapıldığı İran tarafından hazırlanan raporda detaylı şekilde anlatıldı.

Başaran Ulusoy 2015 kış turizmi Haberi

Başaran Ulusoy 2015 kış turizmi

Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Kış Turizmi Raporu'nu yayınladı. Rapora göre, deniz, kum, güneş denildiğinde ilk akla gelen ülkeler araşma yerleşen Türkiye, turizm sektörünü 12 aya yaymak için son yülarda kış turizmine de ağırlık vermeye başladı. 10 yıl önce Aralık-Ocak-Şubat aylarında 2.7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, bu sayı 2014 itibarıyla 4.8 milyon kişiyi aştı. Kış turizminde Avusturya, İsviçre ve Fransa gibi zorlu rakipleri olan Türkiye, kış sezonunun vazgeçilmezi olan kayak tesislerinde de ilerleme kaydediyor. Bugün itibarıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na kayıtlı kayak merkezlerinin sayısı 28, buna Turizm Bakanlığı belgeli olmayan ancak farklı idareler tarafından kayak merkezi olarak belirlenen ya da hedef gösterilen alanlar da eklenince bu sayı 51'e yükseliyor. Toplam yatak kapasitesine bakıldığında da, halihazırda Turizm Bakanlığı belgeli 28 tesiste...