05 / 05 / 2024

Başarım İnşaat

Başarım İnşaat

Başarım İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gürleyen, Mikail Kılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Hatice Şahbaz  tarafından kuruldu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Andrew Carnegie'den Başarının 5 Sırrı!

Andrew Carnegie'nin dünyanın en zengin adamlarından biri olmaya uzanan başarısının sırrı ne? Dünya çapında Andrew Carnegie gibi bir servete ulaşmış insan sayısı çok az. Cevabı haberimizde...

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Emlakkulisi.com okuyucuları için "Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o yazısı...

Mithat Yenigün: 30 Ağustos'u sektörel başarılarla taçlandırıyoruz!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Küresel olarak referans alınan sektörel dergi ENR’ın (Engineering News Record) 2020 yılı 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 44 firmamız ile yer alarak, dünya ikinciliğini muhafaza etmemiz başarımızın göstergelerinden biridiré dedi...

Başarım İnşaat Haberi

Başarım İnşaat

Başarım İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gürleyen, Mikail Kılıç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ağustos'ta kuruldu. Başarım İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL'lik sermayesi Ahmet Gürleyen, 100 bin TL'lik sermayesi ise Mikail Kılıç'a ait. 


Başarım İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 1823 S.Kılıç Plaza, No:1 Kat:2...