07 / 05 / 2024

Başbakan Davutoğlu türkiye konut inşaatları

Başbakan Davutoğlu türkiye konut inşaatları

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Türkiye'nin dünyanın 17'nci, Avrupa'nın 6'ncı en büyük ekonomisi olduğunu hatırlatan Davutoğlu, Türkiye'deki yatırımlarını anlattı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye'yi şaha kaldırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Türkiye'ye çağ atlatan projelerimizle istihdama, ticarete, ekonomiye destek oluyor, geleceğin Türkiyesi'ni inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem konutlarında son durum ne?

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye tarafından inşa edilecek konut bölgesini ziyaret etti

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Rifat Hisarcıklıoğlu Türkiye-ABD ticari ilişkilerini değerlendirdi!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye ile ABD'nin ticaret ilişkilerinde Serbest Ticaret Anlaşması'nın önemli olduğunu belirterek, "Süreci hızlandırmak için iki ülke arasında Tercihli Ticaret Anlaşması çok yardımcı olacaktır." ifadesini kullandı.

Tayfun Küçükoğlu Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye İnşaat Sanayicileri Derneği (İMSAD)’nin yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi…

ABD'li Bakan Ross'un Türkiye ziyareti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın iki ülke ticaret hacmi hedefini 100 milyar dolara çıkarmasının ardından Türkiye'ye gelen ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross bir dizi görüşme gerçekleştirdi, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği kurulmalı!

İMKON genişletilmiş Türkiye toplantısı, çevre ve şehircilik bakanı ve bakanlık üst bürokrasisinin katılımıyla gerçekleşti. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu,Türkiye’de acilen Müteahhitler Odaları Birliği’nin kurulmasının gerektiğini söyledi.

Feyzullah Yetgin ve Şahap Kavcıoğlu Türkiye ekonomisini değerlendirecek!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin ve 26. Dönem Bayburt Milletvekili, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu Türkiye ekonomisini değerlendirecek.

Palmali Holding, Türkiye'de milyar dolarlık inşaat yatırımı yaptı!

Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında 1,5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi. Gurbanoğlu, Türkiye'nin yatırım en uygun ülkelerin başında geldiğini de belirtti.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Yusuf Akçayoğlu: Türkiye'ye uçmayanı uçuracağız!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı inşa eden İGA İnşaatı'nın CEO'su Akçayoğlu, "Türkiye'ye hiç uçuşu olmayan havayolu şirketlerini cezbedip onlara hizmet vermek istiyor" dedi.

Başbakan Davutoğlu türkiye konut inşaatları Haberi

Başbakan Davutoğlu türkiye konut inşaatları

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti kurulduktan sonra milletin iktidara geldiğini belirterek, "AK Parti hükümetleriyle Türkiye de bambaşka bir Türkiye oldu. Adalet, vicdan, merhamet, demokrasi, hukuk, refah ülkeye hakim oldu. Bir başkaldırı olarak, bir direniş olarak doğan AK Parti'ye karşı iktidardayken de ne kumpaslar kurmaya çalıştılar ama hiçbirinde başarılı olamadılar, başarılı olamazlar, başarılı olamayacaklar" dedi.


Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, bugün iki sebeple bir araya geldiklerini dile getirerek, ilk olarak, 1 Kasım'daki en büyük destekçileri, bu zafere en büyük katkıyı yapan aziz İstanbul'a teşekkür etmek için toplandıklarını söyledi.


Yüzde 49 oyla, tarihindeki en büyük seçmen desteğiyle İstanbul'un, Türkiye çapındaki yüzde 49,5'luk oya en büyük katkıyı yaptığını, 1 Kasım...