06 / 05 / 2024

Başbakanlık binası ne zaman bitecek

Başbakanlık binası ne zaman bitecek

Türkiye'nin geleceğine yön verecek en önemli merkezlerden biri olarak öne çıkacak olan Başbakanlık binasının inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi. Binanın, ağustos ayı başında hizmete açılması bekleniyor.

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Fiyatları duyanın resmen aklı başından gitti!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyat listesi araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılan duyurunun ardından bu yılın kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı fiyatları netleşti. Peki, kurbanlık fiyatları ne kadar?

18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...

Kentsel dönüşüm kira yardımları ile ilgili geçtiğimiz günlerde önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. 18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...

 Bakanlık başvuran her hesaba 4.336 TL yatırıyor! Bu habere hemen bakın

Evde bakım maaşı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 2023 yılı asgari ücrete ve memur maaşlarına yapılan zamlardan sonra Bakanlık tarafından her ay ödenen evde bakım ödemeleri de zamlardan nasibini aldı. peki 2023 yılı evde bakım ücretleri ne kadar oldu? 

İş arayanlara müjde üstüne müjde! O Bakanlık rekor sayıda personel alacak! Az önce açıklandı! Başvuru ekranı burada!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş arayanlara büyük müjdeyi verdi. Bakanlık, tam 100 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. 3 Şubat tarihinde yapılan duyuruda 100 kişilik kadro için başvuruların 15 Şubat ile 2 Mart arasında yapılabileceği belirtildi. İşte detaylar...

18-70 yaş arası vatandaşlara 1250 TL yardım! Bakanlık yardım elini uzattı: Başvuru sayfası açıldı

Bakanlık yine harekete geçti. 18-70 yaş aralığında ki başvuru yapan herkese 1250 TL ödeme yapılacağı müjdesi verildi. PTT'den kimliğiniz ile yıllık ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte 18 yaş üstündekilerin başvuru yapabileceği sosyal yardım ödeme detayları haberimizde.

Bakanlık açıkladı! Memur emeklisinin maaş farkı ne zaman yatacak?

Memur emeklileri, yapılan zamlardan sonra maaş farklarının ne zaman yatacağı sorusunu merak ederken, açıklama Bakanlık tarafından geldi.  Enflasyon rakamlarına göre belirlenen zamlı maaşlar,  sosyal refah düzenlemesi ile yüzde 30 oranına yükseldi. Peki zam farkı ödemeleri ne zaman yapılacak?  Mem

Bakanlık’tan sadece anneleri ilgilendiren kampanya! Tek bir başvuru yüzünüzü güldürecek! İşte detaylar!

Artan enflasyon ile baş edebilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni kampanyalar üretiyor. Bakanlık annelere özel üç ayrı sosyal yardım kampanyası düzenledi. İşte kampanya detayları!

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? soruları son dönemde sıklıkla sorulmaya devam ediliyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler, Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman? sorularına yanıt arıyor.

Başvurular başladı! Bakanlık karşılıksız 1.300 TL veriyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen kırtasiye yardımı için başvurular başladı. Kırtasiye yardımı nasıl alınır ? Kırtasiye yardımına kimler başvurabilir? İşte tüm detaylar….

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları TBMM'de!

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Başbakanlık binası ne zaman bitecek Haberi

Başbakanlık binası ne zaman bitecek


Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Türkiye'nin geleceğine yön verecek en önemli merkezlerden biri olarak öne çıkacak olan Başbakanlık binasının inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi. Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı ilanının ardından ziyaret ettiği binanın, ağustos ayı başında hizmete açılması bekleniyor.


Türkiye'nin en iyi korunan ve en güvenli kamu kurumlarından biri olarak gösterilen yeni Başbakanlık binası; bombalı, kimyasal ve nükleer saldırılara karşı yüksek güvenlikli olarak inşa edildi. Dinlemeye karşı da korunaklı olan Başbakanlık binasında 'Hükümet Harekat Merkezi' de bulunuyor.



BEYAZ SARAY'IN 'KİMLİK KARTI'

- Üç bloktan oluşuyor

- Başbakanlık makamı ve Başbakan yardımcılarının bulunduğu bölüme özel izinle girilecek.

- Başbakanlık'ın bulunduğu blok ile diğer bloklar arasında doğrudan bağlantı yok.

- Bazı bölümlere parmak izi ve retina okuma sistemiyle girilecek.

- Yasadışı dinlemelere karşı içinde özel yalıtımlı sağır oda oluşturuldu.

- Hükümet...