28 / 04 / 2024

Başbakanlık Müsteşarlığına Kemal Madenoğlu atandı

Başbakanlık Müsteşarlığına Kemal Madenoğlu atandı

Başbakanlık Müsteşarlığına, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu atandı. Kemal Madenoğlu ile ilgili atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı: Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin işçi alımı süreci resmen başladı!

İş arayanların merakla takip ettiği Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımının tüm detayları açıklandı. TTK 25 Eylül saat 00.01 itibariyle başvuruları almaya başlayacak. İşte iş başvurularına ilişkin tüm detaylar...

Dikkat, bu fırsatı kaçırmayın! O bakanlık müfettiş ve uzman yardımcısı alacak!

Kamuda çalışmak isteyenler için, senenin bitmesine dakikalar kala müjdeli bir haber daha geldi. Evet bir bakanlık daha ilana çıkarak, müfettiş ve uzman yardımcıları alacağını duyurdu.

Kömür fiyatlarına yüzde 60 indirim yaptı! "Yine de kar ediyoruz!"

Rusya Başbakan Birinci Yardımcısı Andrey Belousov, Rus kömür üreticilerinin yüzde 50 ila 60 arasında indirimle ihracat yapmak zorunda kaldıklarını, fakat yine de kar elde ettiklerini açıkladı. Avrupa Birliği, ağustos ayında Rus kömür ithalatına yaptırım uygulamaya başlamıştı.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1500 lira kömür yardımı yapılacak! Kış gelmeden hemen başvurun!

Kış mevsimin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar kömür fiyatlarını araştırmaya başladı. Kömür fiyatlarının artması sebebiyle dar gelirli aileler devlet yardımı başvurularını araştırmaya başladı. Peki devlet kömür yardımından kimler yararlanıyor? İşte detaylar...

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Jens Spahn'ın 4.1 milyon Euro'luk villası Başbakanlık hayallerini suya düşürdü!

Bu yıl Merkel'den sonra boşa çıkacak Başbakanlık koltuğuna gözünü diken Alman Sağlık Bakanı Jens Spahn'ın bir dönemler yönetim kurulu üyesi olduğu bankanın kredisiyle 4.1 milyon euroluk villa satın aldığı belirlendi. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'nin aldığı araziler için incelemeyi Bakanlık müfettişleri yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Teftiş Kurulu, geçmiş dönemde İBB’nin AKP’li ilçe belediyelerinden aldığı 13 adet parselin alınma sebebini araştırmak için harekete geçmişti. Bu amaçla 13 dosya açılmıştı, o dosyalar bakanlık müfettişleri tarafından incelenecek. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Başbakanlık Müsteşarlığına Kemal Madenoğlu atandı Haberi

Başbakanlık Müsteşarlığına Kemal Madenoğlu atandı

Başbakanlık Müsteşarlığına, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu atandı.


Madenoğlu'nun atamasıyla ilgili karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Kemal Madenoğlu kimdir?


Kemal MADENOĞLU, 1964 yılında Seydişehir'de doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünden 1988 yılında mezun oldu. 1989 yılında Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Planlama Başkanlığında Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı.


     1992-1994 yılları arasında ABD'de Colorado Üniversitesinde Sosyoloji Bölümünde yüksek lisans çalışmalarını yürüttü. 1995 yılında Planlama Uzmanlığına atandı. Şubat 2003'den 2009 Haziran ayına kadar Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. Haziran 2009 - Haziran 2011 tarihleri arasında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarı olarak görev yaptı.


     Haziran 2011 tarihinde Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığına atandı. Bu görevinin yanı sıra, 2009 yılından bugüne kadar Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı ve İstanbul Finans Merkezi...