14 / 05 / 2024

Başçarşı Meydanı son durum

Başçarşı Meydanı son durum

Bosna Hersek’te, Saraybosna Başçarşı Meydanı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Stari Grad ve Osmangazi Belediyeleri işbirliğinde yenileniyor.

İkram Göktaş: 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladık!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım’ın son 3 sene içerisinde 98 tertip halinde yaklaşık 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladığını söyledi.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Yeni nesil ofisler başarıyı katlıyor!

Son yıllarda gayrimenkul sektörüne damga vuran yeni nesil ofisler, büyük rahatlık sağlayan teknolojik donanımları ve ayrıcalıklı imkanları ile çalışanların mutluluğunu artırırken, iş yaşamında da başarıyı katlıyor.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Saraybosna Başçarşı Meydanı yenilendi!

Bosna Hersek’ijn başkenti Saraybosna’daki 500 yıllık tarihi Başçarşı, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine açıldı. Açılış öncesi Bursa’dan gelen semazenler Başçarşı Meydanı’nda sema gösterisi düzenledi.

Denizli Kale Çarşı Meydanı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesindeki Kale Çarşı Meydanı'nda yapılan üstyapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan, Kale'nin girişinden belirli bir noktaya kadar üstyapı, kaldırım ve sıcak asfaltla beraber tamamladıklarını anlat

İşte Ali Ağaoğlu en büyük başarısının sırrı!

‘Yaşam Mimarı’ olarak tanınan ‘İnşaatçılar Kralı’ Ali Ağoğlu başarılı bir iş adamı. Aynı zamanda son derece karizmatik. Doğal ve samimi halleriyle 7’den 70’e herkesin sempatisini topluyor.

Saraybosna Başçarşı Meydanı yenileniyor!

Bosna Hersek’te, Saraybosna Başçarşı Meydanı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Stari Grad ve Osmangazi Belediyeleri işbirliğinde yenileniyor.

Silikon Vadisi'nde nasıl başarılı olunur?

Kamu girişimcilere ne kadar destek oluyor? Girişimci ruh nasıl ortaya çıkar? Başarısız olma korkusu ortadan kalktığında…İşte Girişimcilik Sırları’nda son bölüm...

Gemlik Çarşı meydanı düzenlenecek!

Gemlik Çarşı meydanında 3 yıl süren hukuk mücadelesinde kazan Gemlik Belediyesi oldu. Dere kenarında bulunan bina belediye ekiplerince yıkılarak çarşı meydanı düzenlemesine başlandı...

Rixos Hotels’in CEO’su başarılı turizmci Buğra Berberoğlu oldu!

Kuruluşunun 15’inci yılına giren Rixos Hotels, yoluna son 10 yıldır Kempinski Hotels’de üst düzey görevlerde bulunan deneyimli turizmci Buğra Berberoğlu ile devam edecek. Rixos Hotels’in CEO’su başarılı turizmci Buğra Berberoğlu oldu.

Bolu Merkez Karaköy 1. Etap TOKİ başvurularında son gün 31 Mart!

Bolu Merkez Karaköy 1. Etap TOKİ başvurularında son gün 31 Mart 2014 Pazartesi olarak belirlendi. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap kapsamındaki konutlar 169 bin 980 TL'den satışa sunuluyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvurularında son gün! 59 bin 866 liraya!

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvurularında son gün 31 Mart 2014 Pazartesi olarak belirlendi. Bolu Kıbrıscık Projesi kapsamında 34 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.

Başçarşı Meydanı son durum Haberi

Başçarşı Meydanı son durum

TİKA, Bosna Hersek’te gerçekleştirdiği projelerle faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Bosna Hersek’te birçok alanda önemli projelere imza atan TİKA tarafından Stari Grad ve Osmangazi Belediyeleri işbirliğinde Saraybosna Başçarşı Meydanı yenileme çalışmalarına başlandı.


Bosna Hersek’te Batı ve Doğu medeniyetlerini aynı anda bünyesinde barındıran ve ülkenin başkenti olan Saraybosna, bu özelliği ile dünyada sayılı şehirlerden birisi olma özelliğini taşıyor. Saraybosna şehrinin adeta kalbini oluşturan ve Balkanların en büyük Türk Çarşısı olma özelliğini bünyesinde barındıran Başçarşı, şehrin kalbi olarak değerlendiriliyor. Tüm medeniyet izlerini bir yürüyüş mesafesinde görebileceğimiz Başçarşı ülkenin en önemli merkezi konumunda yer alıyor.


Tarihinde birçok kez tahribata ve yangınlara maruz kalan çarşının tadilatı ile ilgili 2014 yılında çalışmalara başlanmış, Stari Grad ve Osmangazi Belediyelerinin katkısı ile TİKA’nın koordinasyonunda 2015 yılında Eylül ayında...