02 / 05 / 2024

Başçiftlik

Başçiftlik

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde, Esenyurt Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak olan meydan projesi için ön fizibilite çalışması yapıldı. İlçeye farklı bir görünüm kazandıracak projenin önümüzdeki yıl başlaması planlanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Antalya'da 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! 

Antalya Elmalı Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Elmalı ilçesi, Gündoğan, Yakaçiftlik ve Yenimahalle mahallelerinde yer alan 18 adet arsayı 8 taksitle ve 66 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İştee ayrıntılar...

Tuğba Özerk: Çiftlik için arsa arıyorum!

Bir televizyon programına katılan şarkıcı Tuğba Özerk, çiftlik kurmak istediğini ve bunun için arsa arayışında olduğunu dile getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hülya Avşar: Riva'da çiftlik yaptırıyorum!

Hülya Avşar önceki gün kızı Zehra'nın staj yaptığı Etiler'deki bir mimarlık ofisinde görüntülendi. Riva'da çiftlik yaptırmaya başladığını söyleyen Avşar, ''Hayalimi Zehra ile gerçekleştiriyorum. Çiftlikte tenis kortu bile bulunuyor'' dedi. 

Koronavirüsten kaçanların yeni gözdesi: Başakşehir!

Koronavirüs salgını konut tercihlerini değiştirmeye ve konut arayışlarını artırmaya devam ediyor. Salgın sebebiyle arsa ve çiftlik arayışları artarken İstanbul’da en çok ilgi gören ilçelerden biri de Başakşehir oldu...

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!

Mike Bloomberg, Demokrat Parti’den ABD başkanlığına aday adayı olmuştu. Fakat ünlü iş insanı beklediği desteği göremeyince 4 Mart'ta adaylıktan çekildi. Kampanya sürecinde 1 milyar dolar harcayan Bloomberg, Colorado’dan 45 milyon dolara çiftlik satın aldı...

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap 2020 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesinde yer alan 5 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

Niğde Çiftlik 2. Etap TOKİ orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede 5 adet konut bulunuyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Başçiftlik Haberi

Başçiftlik

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde, Esenyurt Belediyesi’nin desteği ile yapılacak olan meydan projesi için ön fizibilite çalışması yapıldı.


İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu geçen haftalarda makamında ziyarette bulunan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel’in ilçe meydanı için destek talebini geri çevirmemişti. Başkan Kadıoğlu’nun talimatları üzerine Tokat’ın Başçiftlik ilçesine gelen Harita Mühendisleri Emre Akpınar, Emre Gül, İnşaat Mühendisi Şükrü Dönmez’e Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel bölgeyi gezdirdi.


Başçiftlik Dernek Başkanı İbrahim Beyazıt, Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Koordinatörü Saffet Gümüş’ün de yer aldığı ziyarette Başkan Tuncel, Başçiftlik halkı olarak önümüzdeki yıl başlamasını bekledikleri meydan projesine desteklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti. Meydan projesi ile ilçenin farklı bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Tuncel, bu yıl kayak festivalinin ikincisini ocak ayının...