25 / 07 / 2024

Başdaş şubeleri

Başdaş şubeleri

Başdaş Marketler zincirinin 15. halkası Karşıyaka Yeni Girne'de açıldı. Açılışa özel fiyatlar sunan Başdaş Market çevre halkından da büyük bir ilgi gördü.

Deprem bölgesinde rezerv alan karmaşası!

Deprem bölgesinde işleme konulmuş olan “Rezerv Alan uygulaması” kapsamında yapılanların yetkililer tarafından verilen sözleşlerle bağdaşmadığı kaydedildi. İşte Cumhuriyet'ten Çağdaş Bayraktar'ın haberi...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Belediyeden büyük fırsat: 48 konut satacak!

Van İli, Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan 48 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 28-29-30/11/2023 tarihleri arasında yapılacak.

Belediye o ildeki 62 adet konutu satıyor! 3+1, 4+1 ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Van Tuşba Belediyesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi mahallesinde yer alan 62 adet 3+1 ve 4+1 konutu satıyor. Peki Van Tuşba'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Belediyeden büyük fırsat: Tam 30 konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan 30 adet konutu satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi belediye hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Naci Görür'den korkutan Van depremi açıklaması!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Van Tuşba'da dün gece yaşanan 4.9 şiddetindeki depremden sonra sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Görür, "Erciş/ Karayazı Fay zonu içerisinde. Bu zon Muradiye’nin güneyinden İran sınırına doğru kırılacak galiba" dedi.

Van Tuşba'da 37.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, 709 ada 1 parselde yer alan arsayı 37 milyon 134 bin 400 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Mehmet Sait Başdaş'tan imar planı tepkisi!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yaklaşık olarak 11 senede 61 bin kişinin İzmir'in merkezindeki Konak ilçesini terk ettiğini söyledi. Başdaş, "111 mahallesi bulunan Konak'ın 75 Mahallesinde doğal gaz yok. Çünkü imar planları yok" dedi.

Esnafa kira yardımından vergi alınacak mı?

Devletin vatandaşlarına yaptığı mali transferler karşılıksız verilir. Dolayısıyla bu yardımların vergiye tabi tutulmaması gerekmekte. Vergiye tabi tutulması amaçla bağdaşmaz. Peki esnafa verilecek kira yardımı vergiye tabi tutulacak mı? İşte detaylar...

Van Tuşba'da 7.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan gayrimenkulü 7 milyon 614 bin 571 TL bedelle satışa çıkardı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Bir ihale yapıldı. Biz bu ihalenin de hele hele bu süreçte doğru olmadığını, böyle bir fırsatçılığın Türkiye'nin çıkarlarıyla da bağdaşmadığını ifade ettik." dedi.

Başdaş şubeleri Haberi

Başdaş şubeleri


Başdaş Marketler zincirinin 15. halkası Karşıyaka Yeni Girne'de açıldı. Açılışa özel fiyatlar sunan Başdaş Market çevre halkından da büyük bir ilgi gördü.

1995'te kurulan Başdaş Market, 4 yılda hızla büyüdü. Başdaş Market Yapıcıoğlu, Şirinyer, Eskiizmir, Balçova, Gaziemir 1-2-3-4, Manavkuyu, Osmangazi, Karşıyaka, Torbalı 1-2, Ayrancılar ve son olarak Yeni Girne şubesiyle 15. şubeye ulaştı. 500 bin müşteriye hizmet veren Başdaş Marketler bünyesinde 250 kişi istihdam ediliyor.

Mağaza açılışına Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, siyasi parti ve spor camiasının önde gelen isimleri, Ege Perakendeciler Derneği, tedarikçi firmaların yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.


Hedefimiz 25 şube


Başdaş Market Yönetim Kurulu Üyesi Sait Başdaş, "Dövizdeki artış 15 Temmuz darbe girişiminde emellerine ulaşamayan dış güçlerin Türkiye üzerindeki ekonomik darbe girişimidir.

Milletimiz ekonomik darbe girişimini...