04 / 05 / 2024

Basıl Almuhayını

Basıl Almuhayını

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Abdul Rahman Almasrı, Mayn Almohaynı, Basıl Almuhayını tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da Tercüman Sitesi'nde kuruldu.

Basıl Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Basıl Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza    Langarı ve Saeıd Ghazavı ortaklığında kuruldu. 

Veysel Eroğlu: İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere geldiği Kayseri'de Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti. Eroğlu: 'İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor' dedi.

Blokeli çek nasıl alınır?

Çeklerin güvenle karşılanmasının ve aynı şekilde tedavülünün temin edilmesi için yapılan uygulamaya bloke çek deniyor. Bloke çeklerin kontrolü ilgili bankalardan yapılabiliyor. Peki,blokeli çek nasıl alınır?

Kat mülkiyeti tapusu nasıl alınır?

İnşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı takdirde, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor. Peki, kat mülkiyeti tapusu nasıl alınır?

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıl dönümü kutlandı!

Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürlüğü'nün 175. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende, orman teşkilatının mensuplarına konuştu.

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Abdul Rahman Almasrı, Mayn Almohaynı, Basıl Almuhayını tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da Tercüman Sitesi'nde kuruldu.

Bina yapma kredisi nasıl alınır?

Boş bir arsanıza bina yapmak istediğinizi ve ancak bina yapabilecek kadar yeterli sermayeye sahip olmadığınızı farz edelim. Bu durumda bankalar boş arsaya bina yapım kredisi verir mi? Bina yapma kredisi nasıl alınır?

Peşinatsız ev kredisi nasıl alınır?

Konut kredilerinde sınır evin değerinin yüzde 75'i iken, kimi bankalar peşinatsız olarak konut kredisi verebiliyor. Peki, peşinatsız ev kredisi nasıl alınır? İşte peşinatsız ev kredisi veren bankalar...

DASK nasıl alınır?

Sigorta şirketleri tarafından yapılan DASK, depremin sebep konutlarda sebep olduğu maddi ve manevi hasarlara karşı bir güvence niteliği taşıyor. Peki, DASK nasıl alınır? DASK almak için neler gerekli?

Müşterek tapu nasıl alınır?

Müşterek tapuda, hak sahibi kişiler söz konusu olan gayrimenkul üzerinde belirli paylara sahip paydaşlar, paylarını devretme, renhetme ve haczettirme hakkına sahip oluyor. Peki, müşterek tapu nasıl alınır?

Tapu randevu nasıl alınır?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin gerçekleşebilmesi için öncelikle tapu dairesinden randevu alınması gerekiyor. Peki, internet üzerinden tapu randevu nasıl alınır? İşte tapu randevu alma adımları..

Kredi borcu olan ev nasıl alınır?

Konut sahibi olmak isteyen kimselerin başvurduğu yollardan biri de "kredi borcu olan evi almak" oluyor. Peki, kredi borcu olan evin satışı nasıl yapılır? Kredi borcu olan ev nasıl alınır?

İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümü kapsamında Satranç Turnuvası başladı!

İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Fatih Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul Temsilciliği iş birliğiyle, 1453 sporcunun katılımıyla düzenlenen "Satranç Turnuvası Fetih Kupası" başladı...

Basıl Almuhayını Haberi

Basıl Almuhayını

Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Abdul Rahman Almasrı, Mayn Almohaynı, Basıl Almuhayını tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. 


Gate International Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her Türlü Emlak, Gayrimenkul Ve Özellikle Siteler, Plazalar, Marketler, Depolar, Soğuk Hava Depoları, Villa Tatil Köyleri, Devre Mülk, Apart Otel, Motel, Kamping Gibi Turistik Tesisler, Organize Sanayi Bölgeleri Spor Kompleksleri ,Mesken, Ev, Apartman, İşyeri ,Arsa, Arazi Gibi Gayrimenkulleri Almak, Satmak, Satın Almak, Kiralamak, Kiraya Vermek; Bahçe, Tarla, Ve Arsalar Üzerinde Parselasyon Ve İmar Durumlarını Çıkarmak, Gerektiğinde Projelendirmek. Gayrimenkuller Üzerine İrtifak, İntifa, Sükna, Kat Mülkiyeti, Kat İrtifakı, Şufa Hakları Ve Vefa Hakları, Gayrimenkul Mükellefiyeti Tesis Etmek 2.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...