28 / 04 / 2024

Basın Ekspres yeni projeler

Basın Ekspres yeni projeler

TEM’den ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden havalimanına gidiş güzergahı olan Basın Ekspres Yolu, ünlü otel zincirlerinin uğrak yeri oldu. Bölgede son 3 yılda yapılan otel sayısı 20’ye yaklaştı.

Basın Ekspres Yolu geleceğin Maslak'ı olacak!

Atatürk Havaalanı ile E5 ve TEM’i birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu’nda 1994 yılında başlayan yatırımlar son yıllarda hız kazandı. Geleceğin Maslak’ı olarak gösterilen bölge hem inşaat şirketlerinin hem de yatırımcının radarında…

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Basın Ekspres nitelikli konut ve ofisin merkezi oldu!

Sanayi alanlarının dönüşmesi ile birlikte geniş arazilere sahip olan Güneşli/Basın Ekspres, şehrin yeni ofis merkezlerinden oldu. Bölgede aynı zamanda markalı konut yatırımları da yükseliyor...

Benesta Basın Ekspres projesi geliyor! Yeni Proje!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Benesta Basın Ekspres projesi karma konseptte dizayn ediliyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen Benesta Basın Ekspres projesinde teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Oasis Designer Outlet Basın Ekspres açıldı!

Türkiye’nin ilk designer outleti Oasis, yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te kapılarını açtı. Binden fazla kişiye istihdam yaratan Oasis Designer Outlet'te üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markaları, indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Gül Proje Basın Ekspres'te faizler sıfırlandı!

Ekspres'te faizi yıl sonuna kadar sıfırladı Gül Proje, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Gül Proje Express'te yeni bir kampanya başlattı.

Basın Ekspres Yolu, metro ile değerlenecek!

Yeni Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Basın Ekspres Yolu’nu daha da merkezi bir lokasyon haline getirdiğini anlatan Münir Özkök, “ Bölge metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacak” dedi.

Basın Ekspres Yolu’nda konut fiyatları yüzde 16 arttı!

İstanbul’un yeni Maslak hattı olarak bilinen Basın Ekspres Yolu’nda 42 inşaat firması 50 projede 16 bin konutu hayata geçirmek için kıran kırana rekabet ediyor.

Basın Ekspres Yolu'na 23 proje geliyor!

Fabrikalar bölgesi olan Basın Ekspres Yolu, son yıllarda gayrimenkul projeleriyle öne çıkmaya başladı. Bölgede planlama ve inşaat aşamasında olan ve yakın zamanda devreye alınacak 23 yeni proje bulunuyor.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Gül Proje Basın Ekspres projesinde ön satış avantajı! 209 bin 100 TL'ye!

Gül Proje'nin Basın Ekspres Yolu projesinde lansman öncesi avantajlarla satışa açıldı. Gül Proje'nin yeni projesinde yüzde 15 indirimle birlikte daire fiyatları 209 bin 100 TL'den başlıyor...

Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatlar!

Sone İstanbul Basın Ekspres fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cathay Group'un yeni projesi Sone İstanbul Evleri'nde daireler Aralık 2017 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Basın Ekspres yeni projeler Haberi

Basın Ekspres yeni projeler

Atatürk Havalimanı ve CNR Expo Fuar Alanı’na Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, TEM ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde ulaşımın ana güzergahlarından olan Basın Ekspres Yolu, otel zincirlerinin akınına uğradı. Bölge, son üç yılda yapılan yerli ve yabancı yatırımlarla bir otel ve kongre vadisine dönüştü. Bu gelişimde 3. Havalimanı’nın da yapılmasına sebep olan, İstanbul’un Avrupa, Asya ve Afrika arasındaki en önemli aktarma noktası olmasının payı büyük. Aynı zamanda Türk Hava Yolları’nın yurt dışı uçuşlarda biletlerini diğer hava yollarına göre daha uygun fiyatlardan satması, yine Afrika’da en fazla noktaya uçuş yapan şirket olması nedeniyle yabancı yolcuların Asya-Avrupa, Asya-Amerika ve Avrupa-Afrika hattında THY’yi tercih etmesine sebep oldu. Bu da Atatürk Havalimanı’na gelen yabancı yolcu sayısını arttırırken yolcuların uçakları arasındaki 8 saatlik bekleme süresi...