11 / 05 / 2024

basın ödülleri

basın ödülleri

Ekonomi Basını Başarı Ödülleri 19 Haziran'da İstanbul Ticaret Odası Vakfı Cemile Sultan Korusu'nda verilecek...

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Dünya basını Afganistan’ın Gazni vilayetini konuşuyor! Şimdi de Çin el attı!

Küresel piyasanın baş aktörlerinden Çin, Afganistan'ın lityum ve altın madenlerine göz dikti. Dünya basınında geniş yer alan gelişme, birçok ülkenin ekonomi gündemi arasında ilk sıralarda yer aldı. İşte detaylar…

TOKİ ucuz konut için beklenen hareketi yaptı! Son iki gün, düğmeye basılacak

Hükümetin Türkiye'deki konut krizine çözüm üretmesi için 30 milyar liralık kaynak ayırdığı TOKİ, merakla beklenen ucuz konut projelerini teker teker açıklamaya başladı. 509 konutluk yeni proje için 17 Haziran Cuma günü düğmeye basılacak.

THBB 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor!

THBB, üyesi olan beton üreticilerinin çevreye uyumlu olarak çalışmasını teşvik etmek amacıyla 6. Çevre Ödülleri Yarışması’nı düzenliyor.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

basın ödülleri Haberi

basın ödülleri

Geleneksel  "Yaza Merhaba" etkinliğimizi 19 Haziran 2013 Çarşamba akşamı İstanbul Ticaret Odası Vakfı Cemile Sultan Korusu'nda gerçekleştiriyoruz.Türkiye'nin dört bir yanından 800'ü aşkın ekonomi gazetecisinin üye olduğu Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin (EGD) geleneksel "Yaza Merhaba" buluşmaları adeta ekonomi zirvesi haline dönüşüyor. Turkcell'in ana sponsorluğunda ve İstanbul Ticaret Odası'nın katkılarıyla düzenlenen Yaza Merhaba etkinliği 19 Haziran Çarşamba akşamı saat 19.30'da...