06 / 05 / 2024

basınekspres urke inşaat resimleri

basınekspres urke inşaat resimleri

Urke İnşaat, Avrupa yakasında iki yeni projeye hazırlanıyor. Urke İnşaat'ın projeleri Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Küçükçekmece Gölü kenarında olacak. Küçükçekmece projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek...

Murat Ongun'dan 'İBB metro inşaatına beton döktü' iddialarına yanıt!

'İBB Metro inşaatına beton döktü' şeklinde basında çıkan haberlere İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "O metro hattı değil bir çukur. Metro hattı nedir diye öğrenmek isterseniz eğitim verebiliriz" diye konuştu.

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Kütahya'da millet bahçesi inşaatı için düğmeye basıldı!

Kütahya'da yapılacak olan millet bahçesi için inşaat çalışmaları başlıyor. İhalesi gerçekleşen projenin 400 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Yapı - Yapı İnşaat'tan 2021'e özel projeler!

Koronavirüs sürecinde yatırımlarına hızla devam eden Yapı & Yapı İnşaat, 2021 yılında da gaza basıyor. İFM'de 740 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan şirket, Ankara'da da AKM Millet Bahçesi'ni tamamlıyor.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Türk inşaat firmaları İsveç’te projeler hayata geçirecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşıyla düzenlediği ortak basın toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının İsveç'te bazı projeleri üstlendiğini söyledi.

New York'ta inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamalar 15 Mayıs'tan itibaren kaldırılabilir!

New York Valisi Andrew Cuomo gerçekleştirdiği basın toplantısında, New York kenti dışındaki imalat ve inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamaların 15 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kaldırılabileceğini ifade etti. 

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu. Havalimanına taş taşıyan firmanın çalışanları Rize Artvin Havalimanı şantiyesi önünde basın açıklaması yaptı.

basınekspres urke inşaat resimleri Haberi

basınekspres urke inşaat resimleri


Urke İnşaat'ın Basın Ekspres projesi tek blok olarak tasarlandı. Urke Basın Ekspres projesinde 390 adet rezidans, 7 bin metrekare işyeri alanı olacak. Projede 1+1 ve 2+1 daireler planlandı.



Urke İnşaat, Küçükçekmece Gölü kenarında kentsel dönüşüm kapsamında yeni projeye başlayacak. Urke İnşaat Küçükçekmece projesinde daireler göl ve deniz manzarasına sahip olacak. Projenin detayları henüz netleşmedi.




Tel: (0212) 579 92 79 

Web: http://urkeinsaat.com.tr/

Gülcihan...