03 / 05 / 2024

başiskele yeni bina

başiskele yeni bina

Büyükşehir’in Başiskele’de yaptığı belediye binası ve kent meydanı çalışmaları devam ediyor.Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa ediyor.

Kocaeli Başiskele Kaymakamlığı yıkılıyor!

Kocaeli Karşıyaka Belediyesi tarafından kullanıldıktan sonra mülkiyeti Başiskele Belediyesine miras geçen bina Başiskele Kaymakamlığı olarak kullanılmıştı. Başiskele Kaymakamlığının taşınmasının ardından yıkım kararı alındı.

Çanakkale Ayvacık'a 340 tane yeni bina yapılacak!

Çanakkale Ayvacık'a yeni dönemde 340 tane yeni bina inşaatı yapılacak. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''şuan teslim edilen 200 konut yeni dönemde 340 tane yeni binamızın inşaatına başlayacağız” dedi.

Kocaeli Başiskele'de 3.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Başiskele İlçesi Döngel Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 3 milyon 869 bin 259 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Başiskele Barbaros Mahallesi'nde yeni yollar açılıyor!

Başiskele Belediyesi ekipleri, Barbaros Mahallesi Ulubatiı Haşan caddesi ve Cevahir Sokak'ta ham yol açmak için çalışıyor

Başiskele'de imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında hizmetlerini sürdürüyor. Nüfusun her geçen gün arttığı Başiskele'de artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları, ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Hizmet Binası ve Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de projelendirdiği yeni belediye binası ve kent meydanı son şeklini aldı.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

başiskele yeni bina Haberi

başiskele yeni bina

Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin bina kısmı büyük oranda tamamlandı. Meydan uygulamaları devam eden projede granit zemin kaplama işleri yapılıyor. Meydanda yer alan süs havuzlarının yapımı da devam ediyor. Belediye binasının ise dış cam kaplama işlemleri gerçekleştiriliyor.

 
52 ARAÇLIK OTOPARK

Projede 52 araçlık bir de otopark yer alacak. Proje toplam 6 bin 810 metrekare inşaat alanı içinde gerçekleştiriliyor. İçerisinde kamera, kartlı geçiş sistemi, yangın tesisatı, acil anons sistemi olacak projede meclis salonu için özel ses görüntüleme sistemi gibi teknik uygulamalar bulunacak. Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

ZEMİN VE İKİ KAT 

Kent meydanı ve belediye hizmet binası projesi bodrum,...