28 / 04 / 2024

Başiskelede beş yıldızlı otel projeleri

Başiskelede beş yıldızlı otel projeleri

Beş yıldızlı termal otel The Ness ve Wellborn Luxury Otel ile hareketlenen bölgede önümüzdeki günlerde Lastik-İş sendikasının da 5 yıldızlı bir otel yapımına ev sahipliği yapacağı belirtildi...

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Barnathan Apartmanı 5 yıldızlı otel olacak!

Nar Yatırım, Barnathan Apartmanı'nın özgün kimliği koruyarak rezidans ve butik otel olmak üzere projelendirdi. Beş yıldızlı otel olarak planlanan Barnathan'ı da Merroddi markasıyla işletecekler. 

Kayseri Yemliha'ya beş yıldızlı sosyal tesis!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerin yanı sıra mahallelere de beş yıldızlı sosyal tesisler inşa ediyor.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. 1 adet dairenin yer aldığı projede 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor.

Yeni huzurevleri beş yıldızlı otel konforunda!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir süredir yaşlı bakımı için alternatif modeller üzerine çalışılıyor. Yeni huzurevlerinde verilen hizmetler beş yıldızlı otelleri aratmıyor. 

Kocaeli'ye beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Türkiye ekonomisinde 5 yıldızlı büyüme!

Türkiye ekonomisi yılın ikinci çeyreğinde yüzde 5,1 büyüdü. Beş yıldızlı büyümeye en büyük katkıyı yüzde 6,3 ile sanayi, yüzde 6,8 ile inşaat sektörü verdi.

Konak Halkapınar'a beş yıldızlı spor tesisi!

Konak Belediyesi, Yenişehir'deki 27 bin metrekarelik boş araziye beş yıldızlı bir saha inşa ediyor.

Hatay Vakıflar'dan 5 yıldızlı otel yapımı karşılığı kiralık arsa!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Arsuz'da bulunan arsayı beş yıldızlı otel ve turizm amaçlı tesislerin yapımı karşılığında kiraya veriyor. 30 yıl süreyle kiralanan arsanın bedeli 39 milyon 382 bin 501 TL olarak belirlendi.

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.

Başiskelede beş yıldızlı otel projeleri Haberi

Başiskelede beş yıldızlı otel projeleri

Başiskele Belediyesi’nin öncülük yaptığı dev projelerle kentsel dönüşüm sağlanırken, marka değerini de zirveye taşıyor. Beş yıldızlı termal otel The Ness ve Wellborn Luxury Otel ile hareketlenen bölgede önümüzdeki günlerde Lastik-İş sendikasının da 5 yıldızlı bir otel yapımına ev sahipliği yapacağı belirtildi.



İLÇE ADETA OTELLER MERKEZİ OLACAK


Yerel yönetimlere örnek olacak vizyon projelere imza atan Başiskele Belediyesi, ilçeye değer katmaya devam ediyor. Geride bıraktığı 5 yıllık süreye nitelikli ve kaliteli birçok hizmet sığdıran ve sağlıklı kent yapılanmasıyla diğer ilçelere örnek olan Başiskele, yatırımlarla adeta bölgede göz kamaştırıyor. Hızlı nüfus artışıyla yatırımcıların ve halkın tercih ettiği ayrıcalıklı bir ilçe olan Başiskele’de, yeni projeler ve yeni yatırımlar Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın önderliğinde aralıksız sürüyor.

TURİZM YATIRIMLARI BAŞİSKELE’YE


Turizm yatırımlarının ilçeye kazandırılması yolunda yatırımcılara büyük destek vererek...