09 / 05 / 2024

başiskelede satılık gayrimenkul

başiskelede satılık gayrimenkul

Başiskele Belediye Başkanlığı Başiskele ve Gölcük'te yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 15 Mayıs 2014 tarihinde saat 11:00'de Yuvacık Hizmet Binası 2. Kat Kütüphane Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Kocaeli Başiskele'de satılık 3 adet gayrimenkul: 11 milyon liraya!

Başiskele Belediye Başkanlığı Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 10 Mart 2014 tarihinde saat 13:30 'da Yuvacık Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek...

Kocaeli Başiskele'de satılık 2 adet gayrimenkul: 12 milyon 83 bin liraya!

Başiskele Belediye Başkanlığı Yeniköy Karşıyaka Mahallesi ve Yeniköy Sepetlipınar Mahallesi 'nde yer alan iki adet gayrimenkulü 23 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Başakşehir'de 116.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 116 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Bağcılar'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 828 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 8 Ocak 2019 olarak açıklandı.

Bodrum'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla'ya bağlı Bodrum sınırları içerisinde yer alan Gökçebel Köyü Kızılburun mevkiideki zeytinlik niteliğindeki gayrimenkul icradan satılıyor..

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bağcılar İlçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

ÖİB'den 8 ilde satılık 46 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 8 ildeki satılık 46 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

Bağcılar'da icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Barış Sokağı'nda yer alan Bağcılar Özel Başer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bulunduğu gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı.

başiskelede satılık gayrimenkul Haberi

başiskelede satılık gayrimenkul


Başiskele ve Gölcük'te yer alan 3 adet gayrimenkulün en düşük muhammen bedeli 78 bin 360 lira, en yüksek muhammen bedeli ise 12 milyon lira olarak belirlendi. İhale 15 Mayıs 2014 tarihinde saat 11:00'de Yuvacık Hizmet Binası 2. Kat Kütüphane Salonu'nda  gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için