16 / 05 / 2024

başkalarına ait gayrimenkulleri satmak

başkalarına ait gayrimenkulleri satmak

Manisa'da sahte kimliklerle başkalarına ait gayrimenkulleri satarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen iki kişi yakalandı.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Ev sahibi-kiracı davası için emsal karar! Kiracı diğer odaları başkalarına kiralayabilir!

Federal Mahkeme, emsal niteliğinde bir karar alarak kiracının, söz konusu konutun diğer odalarını başkalarına kiralayabileceğine hükmetti.

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Tapu sahipleri hemen bakın! Tapunun kime ait olduğu öğrenilebilir mi?

'Bedava (ücretsiz) ada parsel sorgulama ve TC ile e-devlet web tapu kaydı ve başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Tapu sahipleri aman dikkat! Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Hemen bakın!

Yeni bir gayrimenkul satın alma arifesinde olan vatandaşlar, zahmete girmeden tapu bilgilerini sorgulamak istiyor. Verilen detaylara göre, tapu sorgulama işlemleri online şekilde yapılabiliyor. 'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Bir gayrimenkul edinmeye karar veren vatandaşlar, o kişiye ait tapu bilgilerini sorgulamak ve öğrenmek istiyor. Peki başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Evin tapusunun kime ait olduğu nasıl öğrenilir?

Tapu işlemi yapmak isteyen vatandaşlar, gerçekleştirecekleri işlemlerden önce araştırmalar yapıyor. Bunlardan bazıları da başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Evin tapusunun kime ait olduğu nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

Tapunun kime ait olduğu nasıl öğrenilir? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? 

Tapu sorgulama günümüzde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Tapunun kime ait olduğu nasıl öğrenilir? İşte başkasına ait tapu sorgulama...

Başkasına ait tapu bilgileri sorgulama nasıl yapılır?

Tapu işlemlerine dair pek çok husus merak ediliyor. Onlardan biri de “Başkasına ait tapu bilgileri sorgulama işlemi” İşte merak edilen ayrıntılar!

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Hisseli tapu nedir? Hisseli tapu başkasına satılır mı?

Hisseli tapu nedir? Hisseli tapu bir başkasına satılır mı? soruları mülk sahiplerinin sıklıkla sorduğu sorular arasında bulunmaktadır. İşte merak edilen o yanıtlar!

Gayrimenkul ilanlarında flaş gelişme! Satış ve kiralama bilgileri Gelir İdaresi Başkanlığı'na verilecek!

Menkul-gayrimenkul sitelerine satış ve kiralama bilgilerini Gelir İdaresi Başkanlığı'na (GİB) sunma zorunluluğu geldi. 

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl ve nereden yapılır?

Bir gayrimenkul satın almaya karar veren vatandaşlar, o kişiye ait tapu bilgilerini sorgulamak ve öğrenmek istiyor. Peki başkasına ait tapu sorgulama yapılabilir mi?

başkalarına ait gayrimenkulleri satmak Haberi

başkalarına ait gayrimenkulleri satmak

Düzenledikleri sahte kimliklerle başkalarına ait gayrimenkulleri satarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen iki kişi Manisa'da yakalandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Y.K. (51) ve M.S'nin (65) satılık tarla ve arsaların gerçek sahiplerinin isminesahte kimlik düzenleyip bu arazileri vekalet verdikleri emlakçılar aracılığıyla satmaya çalıştığını belirledi. 

Takibe alınan iki şüpheli, şehirdeki bir noterde gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında Y.Ç. adına düzenlenmiş sahte kimlik ve ehliyet bulundu.

Şüphelilerin Y.Ç'ye ait tarlayı, bir kişiye 300 bin lira karşılığında satmaya çalıştığı da belirtildi.

Zanlıların farklı zamanlarda Ankara, Balıkesir ve Karabük'te de yaklaşık 1 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptığı öğrenildi. 

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Yabancılara sahte evraklarla ikamet izni aldıran 3 kişi...